Εύη Δρούτσα: «Με το που βγήκε το MeToo, αυξήθηκαν οι γυναικοκτονίες»

Εύη Δρούτσα: «Με το που βγήκε το MeToo, αυξήθηκαν οι γυναικοκτονίες»

«Από τότε που έγινε αυτό το πράγμα, βγήκαν όλοι και κάνουν τα παράπονά τους. Εγώ ήθελα να βγούνε τότε. Αυτό έπρεπε να έχει γίνει πριν από χρόνια», είπε η στιχουργός

Droutsa
Η Εύη Δρούτσα ήταν καλεσμένη στην εμπομπή «Όλα Γκουντ» και μεταξύ άλλων εξέφρασε την άποψή της για το Me Too.

«Ίσως δεν πρέπει να το πω αλλά μιλάμε για ένα Me Too, που δεν πάει. Από τότε που δε βγήκε μία εκπομπή στην τηλεόραση να εξηγεί όλα αυτά τα καινούρια μέτρα, τι είναι; Δεν κάνουν μία εκπομπή που μπορούν να μιλάνε άνθρωποι που δεν είναι δημοσιογράφοι που λένε, που είναι άνθρωποι της ζωής που λένε και να πούνε τη γνώμη τους. Κάτσε μόνος σου και πάρε με αύριο τηλέφωνο να μου πεις πως από τότε που βγήκε το #metoo, πόσοι άνδρες σκότωσαν τις γυναίκες τους. Πόσοι; Παίζει πάρα πολύ ρόλο αυτό. Δεν ξέρουν τι είναι το #metoo. Βγαίνουν γυναίκες που λένε όταν ήμουν εγώ 28, ήρθε αυτός…, τι λες ρε συ; 28 και 21 δεν ξέρεις; Την εγγονή μου που είναι 10 ετών να φέρω, ξέρει. Από τότε που έγινε αυτό το πράγμα, βγήκαν όλοι και κάνουν τα παράπονά τους. Εγώ ήθελα να βγούνε τότε. Αυτό έπρεπε να έχει γίνει πριν από χρόνια. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει στην επαρχία τι είναι το Me Too;» ανέφερε η Εύη Δρούτσα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck0cs6fpnqnl)

Η Εύη Δρούτσα είναι γνωστό πως δεν μασάει τα λόγια της καθώς πριν από μερικές μέρες είπε πως αντί για την Αμάντα Γεωργιάδη θα ήταν προτιμότερο να στέλναμε στη Eurovision τον Good Job Nicky.

«Είχαμε τον Good Job Nicky. Μπορούσαμε να πάμε με αυτόν στη Eurovision. Δεν κατάλαβα γιατί δεν πήγαμε, επειδή είναι γιος του Πάριου; Δεν μου αρέσει ούτε η παρουσία, ούτε το τραγούδι. Είναι πάρα πολύ ωραία φωνή η κοπέλα, πάρα πολύ καινούρια για να χρειαστούμε εμείς μια τέτοια παρουσία αυτή τη στιγμή», ανέφερε αρχικά η Εύη Δρούτσα και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω πώς ψηφίζονται αυτοί και πώς ψηφίζονται άνθρωποι οι οποίοι έρχονται από το εξωτερικό. Πρώτα δεν έχουν το δικαίωμα οι άνθρωποι που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα; Καλό είναι να ψηφίζει το κοινό; H Ελλάδα έχει πάρα πολύ καλές φωνές και είναι ντροπή μας που δεν έχουμε αυτούς τους ανθρώπους μπροστά».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjxjejnqctwx)

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο Σώμα: Τον Ιούνιο έτοιμη η Δικαστική Αστυνομία


Οι γερμανικές εφευρέσεις που άλλαξαν την καθημερινότητά μας


Φεστιβάλ Καννών: Η Ελλάδα δίνει το δυναμικό παρών με ενισχυμένο Περίπτερο και δυνατές συμμετοχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης