Άννη Θεοχάρη: Η «Μένη» της «Μουρμούρας» αδυνάτισε και φόρεσε σορτσάκι

Άννη Θεοχάρη: Η «Μένη» της «Μουρμούρας» αδυνάτισε και φόρεσε σορτσάκι

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε και το μήνυμα που στέλνει μέσα από το Instagram της

Anni1
Την Άννη Θεοχάρη το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» όπου υποδύεται τη Μένη. Η ηθοποιός έχασε πολλά κιλά και πόζαρε φορώντας κοντό σορτς.

Στο μήνυμά της η Άννη Θεοχάρη τόνισε πως μπορεί να μη φόρεσε κοντό σορτς στα 20 και στα 25 της όμως στα 40 της μετά την απώλεια κιλών κατάφερε να βάλει το σορτς που τόσο πολύ ήθελε και με τις φωτογραφίες που ανέβασε έστειλε ένα δυνατό μήνυμα.

Συγκεκριμένα έγραψε στο ποστ της στο Instagram:

«Ακολουθεί σορτσοϊνσπάιαρινγκ ποστ: Στα σχεδόν σαράντα μου αποφάσισα να βάλω το πρώτο μου καυτό σορτσάκι. Δεν το έβαλα ούτε στα 20, ούτε στα 25, ούτε στα 35. Πίστευα πως έχω χοντρά μπούτια και πολλή κυτταρίτιδα. Σήμερα συνεχίζω να έχω μπούτια και κυτταρίτιδα αλλά έχω και κάτι ακομα: ωχελαμωρεϊσμό. Έβαλα τα καυτά τα σορτσάκια μου λοιπόν και βγήκα να πάω σούπερ μάρκετ. Και μαντέψτε:
ΔΕΝ με κοιτούσαν όλοι, ΔΕΝ με δείχνανε με το δάχτυλο, ΔΕΝ μαζεύτηκε η γειτονιά να μου πετά ντομάτες, ΔΕΝ καλέσανε την αστυνομία να με συλλάβει που χαλάω την αισθητική τους. ΔΕΝ ραγισαν τα πεζοδρόμια και ΔΕΝ έπεσαν τα κτίρια. Πέρασα απολύτως αδιάφορη σε όλους, μόνο ο χασάπης μου είπε καλημέρα γιατί είναι πάντα καλός και χαμογελαστός άνθρωπος. Τι θέλω να πω;
Βάλτο το ρημαδοσορτσάκι μάνα μου, ξεκόλλα με τα κολλήματα και τις φοβίες σου. Κανείς δεν θα ασχοληθεί όσο φοβάσαι και σε κανέναν δεν πέφτει λόγος ούτε του επιτρέπουμε να έχει γνώμη για το σώμα και τα ρούχα μας. Life is short, βάλε ένα σορτς».

Annie1
Annie12


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Με νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες από σήμερα - Σε υψηλές θερμοκρασίες ο υδράργυρος


Πλεύρης: «Πιθανή η κατάργηση της μάσκας από 1η Ιουνίου - Προφανώς θα έχουμε νέα έξαρση το φθινόπωρο»


Ταμειακές μηχανές – POS: Πότε θα γίνει η realtime διασύνδεση με την εφορία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης