Γνωστή τραγουδίστρια καταγγέλλει ότι έχει πέσει θύμα revenge porn: «Είμαι πολύ φοβισμένη, δεν έγινε με τη συναίνεσή μου»

Γνωστή τραγουδίστρια καταγγέλλει ότι έχει πέσει θύμα revenge porn: «Είμαι πολύ φοβισμένη, δεν έγινε με τη συναίνεσή μου»

H υπόθεση είναι γνωστή από το 2016 - Δεν έχει καταφέρει να «βρει το δίκιο της», παρά το γεγονός ότι έχει κινηθεί νομικά

τραγουδιστρια
Δύσκολες στιγμές ζει από το 2016 μέχρι και σήμερα πασίγνωστη τραγουδίστρια, που έχει πέσει θύμα revenge porn από τον πρώην σύντροφό της.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και περιγράφει το δράμα της μέχρι και σήμερα. Όπως εξηγεί, εξαφανίστηκε όλα αυτά τα χρόνια από τη μουσική σκηνή, γιατί η επίθεση που δεχόταν δεν σταματούσε με τίποτα.

«Δεν σταματούσε η στοχοποίηση και είμαι πολύ φοβισμένη από όλο αυτό που έχει συμβεί. Έχω χάσει άπειρες φορές τη δουλειά μου και από διαφορετικούς χώρους, όχι μόνο από τη μουσική. Έχω μείνει στο περιθώριο, έχω δεχτεί και μπούλινγκ, εκτός από κακοποίηση. Δεν είναι απλά ότι κυκλοφόρησε το βίντεο, είναι η στοχοποίηση μετά από αυτό. Μου στέλνουν μηνύματα και με βρίζουν, μετά το δημοσιεύουνε και αλλού. Ο πρώην μου καταγράφει, δεν φαίνεται πουθενά, μόνο εγώ φαίνομαι. Είναι μια πράξη που θίγει καθαρά και μόνο εμένα. Δεν έγινε με τη συναίνεσή μου», είπε αρχικά.

Πασίγνωστη τραγουδίστρια θύμα revenge p@rn - Η μαρτυρία της στο Πρωινό

Στη συνέχεια, η άτυχη γυναίκα εξηγεί πώς ο πρώην σύντροφός της προχώρησε σε αυτή την κίνηση.

«Το έκανε εκβιαστικά. Ήμασταν στα τελειώματα της σχέσης μας και είχαν προκύψει διάφορα μεταξύ μας. Την ώρα που κατέγραφε μου έλεγε: "Σε παρακαλώ, εμπιστεύσου με, αφέσου ελεύθερη. Το ήθελε για την αυτοϊκανοποίησή του. Έτσι είχε πει», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Εξήγησε μάλιστα, πως έχει κουραστεί πια να κρύβεται και θέλει να τιμωρηθούν όσοι έχουν προβεί σε τέτοιες ανήθικες πράξεις. «Έχω κουραστεί να κρύβομαι, αυτοί πρέπει να αρχίσουν να κρύβονται και να φοβούνται. Μιλάμε για αρρωστημένα μυαλά. Δεν είναι ένα υλικό που ανεβαίνει ανώνυμα, είναι ένα υλικό που ανεβαίνει επώνυμα και στοχοποιεί εμένα, είτε ανεβαίνει με το καλλιτεχνικό μου όνομα, είτε με το πραγματικό ονοματεπώνυμό μου».

Τέλος, εξήγησε πως παρόλο που έχει κινηθεί νομικά, δεν έχει καταφέρει να βρει το δίκιο της. «Τον Ιανουάριο μου στείλανε μηνύματα και μου είπαν ότι ένας χρήστης ανέβασε ξανά το βίντεο και τις φωτογραφίες, αλλά και screenshot του προφίλ μου στο facebook. Πάλι τα ίδια, πάλι πήγα στην Δίωξη, πάλι κατέθεσα μήνυση και πάλι τα ασυμμάζευτα. Είναι μαραθώνιος, ένα μαρτύριο. Δεν μπορούσα να κινηθώ νομικά εναντίον του πρώην μου, που είχε αυτό το πράγμα στο κινητό του, παρά μόνο αν με έβγαζε στη δημοσιότητα, που με έβγαλε και πάλι ο νόμος τον αθώωσε. Και από το 2016, έχουμε 2022. Έχω κάνει οικογένεια και παιδί και αύριο – μεθαύριο μπορεί να το δει το παιδί μου. Θα το στείλουνε στο παιδί σίγουρα, θα του πουν “δες τη μάνα σου”, μιλάμε για τέτοιο μένος», είπε η τραγουδίστρια κλείνοντας. 


Ειδήσεις σήμερα:

O Τζιμ Μπελούσι εγκατέλειψε τα πλατό του Χόλιγουντ για την «κοιλάδα της κάνναβης»

Πέθανε στα 73 του χρόνια ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας Τιερί Μιγκλέρ

Survivor: Ήττα των Διάσημων και στον… τάκο ο Βισκαδουράκης – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης