Οικογενειακή απόδραση στον Παρνασσό έκανε η Αθηνά Οικονομάκου

Οικογενειακή απόδραση στον Παρνασσό έκανε η Αθηνά Οικονομάκου

Δείτε την ηθοποιό και επιχειρηματία να κάνει σκι

ατηνα
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, βρήκαν ελεύθερο χρόνο λίγο πριν τελειώσουν οι γιορτές των Χριστουγέννων και το εκμεταλλεύτηκαν, πραγματοποιώντας μία άκρως χειμωνιάτικη εκδρομή!

Το ζευγάρι πήγε στον Παρνασσό μαζί φυσικά με τον γιο του, Μάξιμο, και την κορούλα του, η οποία είναι εννέα μηνών. Εκεί απόλαυσαν το χιονισμένο τοπίο, αλλά και δραστηριότητες στο δημοφιλές Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.

Μάλιστα, την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε, μεταξύ άλλων στιγμιότυπων από την οικογενειακή τους απόδραση, ένα υπέροχο βίντεο, όπου την βλέπουμε να κάνει με άνεση σκι, έχοντας την κατάλληλη ενδυμασία για το εν λόγω άθλημα. Όποιος το δει, οφείλει να παραδεχτεί ότι η όμορφη ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι εξαιρετική σκιέρ! Στη λεζάντα σημειώνει: «Σκι. Παρνασσός. Νέες περιπέτειες».

Κλείσιμο


Σε μία άλλη φωτογραφία, που ανέβασε, φαίνεται το πανέμορφο χιονοδρομικό κέντρο, με τους σκιέρ να είναι έτοιμοι για δράση. «Γεια 2022» με αυτά τα λόγια συνοδεύει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο η επιχειρηματίας, καλοσωρίζοντας τη νέα χρονιά.



Ακόμη, το απόγευμα της Τετάρτης 5/1 η μοιράστηκε ένα ρομαντικό story με τους followers της από το βουνό του Παρνασσού, όπου φαίνεται το φεγγαράκι, το οποίο έχει μόλις εμφανιστεί στον ουρανό.

φεγγαρι

Το σίγουρο είναι ότι μαμά, μπαμπάς και παιδιά πέρασαν όμορφες, ανέμελες στιγμές με πολύ παιχνίδι και πολλά χαμόγελα!

Ειδήσεις σήμερα:

Αγγελική Ηλιάδη: Από την πρόκληση κάτω από τις κουβέρτες στο δράμα

Σαρηγιάννης: Τα κρούσματα θα φτάσουν μέχρι τις 53.000

Χάος στο Καζακστάν: «Εκκαθαριστική επιχείρηση» του στρατού κατά διαδηλωτών, αναφορές για δεκάδες νεκρούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης