Βάσω Λασκαράκη και Αθηνά Οικονομάκου μιλούν για τη φιλία τους, την κουμπαριά τους και απαντούν αν έχουν τσακωθεί

Βάσω Λασκαράκη και Αθηνά Οικονομάκου μιλούν για τη φιλία τους, την κουμπαριά τους και απαντούν αν έχουν τσακωθεί

Τα δύο κορίτσια που συστήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό πριν από πολλά χρόνια μέσα από τις σειρές του Mega, επέστρεψαν στο Mega, σε μια πιο ώριμη φάση της ζωής τους

vasoathina1
Η Βάσω Λασκαράκη και η Αθηνά Οικονομάκου ήταν οι καλεσμένες στην εκπομπή «Mega Stories» που παρουσιάζει η Δώρα Αναγνωστοπούλου. Οι δύο ηθοποιοί σε μια κοινή συνέντευξη, μίλησαν για την φιλία τους η οποία μετρά περισσότερα από δέκα χρόνια.

Τα δύο κορίτσια που συστήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό πριν από πολλά χρόνια μέσα από τις σειρές του Mega, επέστρεψαν στο Mega, σε μια πιο ώριμη φάση της ζωής τους και μίλησαν για όλα αυτά που τις δένουν αλλά μια φιλία που κατέληξε σε κουμπαριά.

Η γνωριμία τους στα «Κλεμμένα Όνειρα»
«Συναντηθήκαμε στα “Κλεμμένα Όνειρα” παίζοντας τις αντίζηλες. Εκεί δεθήκαμε, από εκεί ξεκίνησε το κακό», αστειεύτηκε η Βάσω Λασκαράκη.

Αυτό που την τράβηξε σε εκείνη ήταν η αισιοδοξία της και η στήριξη που παρείχε στα κοντινά της πρόσωπα. «Αν της πεις “αυτό δεν μπορώ να το κάνω” θα σου πει “μπορείς”, πιστεύει ότι όλα τα μπορεί και αν δεν μπορούν θα είναι εκεί για να τα μπορούν».

Η Αθηνά Οικονομάκου από την άλλη ξεχώρισε σε εκείνη την ακεραιότητά της. Όμως, γιατί πίστευε όταν πρωτογνωρίστηκαν ότι δεν τη συμπαθούσε;

«Η Βάσω είναι ένας άνθρωπος πολύ μαζεμένος και εσωστρεφής σε σημείο παρεξηγήσιμο. Σου προκαλεί ενδιαφέρον να την μάθεις γιατί καταλαβαίνεις ότι αυτό που βλέπεις δεν είναι τόσο απλό. Τον πρώτο καιρό της γνωριμίας μας, εγώ νόμιζα ότι μπορεί και να μη με συμπαθεί, τόσο πολύ. Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η Βάσω είναι ένας άνθρωπος τόσο ηθικός και ακέραιος που είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου που θα ήθελες να έχεις για φίλο σου μια ολόκληρη ζωή», είπε η Αθηνά Οικονομάκου.

Και η Βάσω Λασκαράκη απάντησε με δάκρυα στα μάτια: «Κάνουμε σκληρές συζητήσεις μεταξύ μας. Κάνουμε τις συζητήσεις που κάνεις με ανθρώπους που αγαπάς και εμπιστεύεσαι».

Και πρόσθεσε: «Εμείς συνέχεια κλαίμε και γελάμε. Η Αθηνά είναι από τους λίγους ανθρώπους που όταν μου πει κάτι το οποίο δεν θέλω να ακούσω αρχικά, ξέρω πλέον ότι μου το λέει γιατί θέλει να με βοηθήσει», είπε η Βάσω Λασκαράκη.

Κλείσιμο
Η Αθηνά Οικονομάκου για τις δύσκολες στιγμές της φιλίας τους: «Δεν έχουμε τσακωθεί, μπορεί να έχουμε όμως στεναχωρήσει η μία την άλλη με κάποιες κινήσεις οι οποίες έγιναν άθελά μας, αλλά δεν φτάσαμε ποτέ σε σημείο τσακωμού. Θυμάμαι κάποιες φορές που μπορεί κάτι να με είχε πικράνει, αλλά της το είπα».

«Λύγισε» η Βάσω Λασκαράκη μιλώντας για την Αθηνά Οικονομάκου


Ειδήσεις σήμερα:

Ο «Τζόνι Λόρενς» του Cobra Kai ήταν «σχεσάκιας» στα εφηβικά του χρόνια - Δείτε το trailer της 4ης σεζόν


ΗΠΑ: Οι παίκτες του NHL δεν θα πάνε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου

Εκτός «Φάρμας» η Αναστασία Γκεργκελεζίου - Αποβλήθηκε για παράβαση των κανόνων - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης