«Ερωτεύτηκα τα πάντα στην Όλγα» εξομολογείται ο Στυλιανός Φλωρίδης από το GNTM

«Ερωτεύτηκα τα πάντα στην Όλγα» εξομολογείται ο Στυλιανός Φλωρίδης από το GNTM

Τo μοντέλο δηλώνει φουλ ερωτευμένο με την διαγωνιζόμενη του GNTM 4 Όλγα Ντάλλα

olga
Ο Στυλιανός Φλωρίδης, ο οποίος αποχώρησε από το  «Greece's Next Top Model» της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου, το πρωί της Τρίτης 30 Νοεμβρίου βρέθηκε στο πλατό του «Breakfast@Star» και μίλησε για τη σχέση του με τη μέχρι πρότινος συμπαίκτρια του, Όλγα Ντάλλα.



«Υπάρχει ένας τεράστιος έρωτας με την Όλγα. Τι να πω; Με κέρδισαν τα πάντα επάνω της. Εξωτερική εμφάνιση, χιούμορ, εξυπνάδα. Είναι ένας απίστευτος άνθρωπος. Δεν αγαπώ εύκολα γενικά. Στα 29 μου πρώτη φορά γνώρισα κάποια σαν την Όλγα. Ερωτεύτηκα τα πάντα στην Όλγα. Βρήκα το άλλο μου ολόκληρο και όχι μισό» εξομολογήθηκε.

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Όταν μπήκα στο GNTM 4, έλεγα έχει μόνο δουλειά, δεν έχει έρωτες και τέτοια. Αλλά ποιος να μου το έλεγε πως δύο εβδομάδες μετά θα ήμουν με την Όλγα. Δεν περίμενα ότι θα ερωτευτώ σε διαγωνισμό. Όσο τέλειο ήταν το GNTM, άλλο τόσο τέλειο ήταν που γνώρισα την Όλγα. Προσπαθήσαμε πολύ να μη φανεί κάτι on camera, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν αντέξαμε και το ανακοινώσαμε χωρίς να το θέλουμε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του STAR:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg2ygivwvfop-st)

Κλείσιμο
Τέλος, σημείωσε ότι αν και θα ταξιδέψει στην Κύπρο για να δει τους συγγενείς του και τα αγαπημένα του πρόσωπα, θα επιστρέψει στην Ελλάδα, αφού δεν αντέχει για πολύ καιρό μακριά από τον έρωτά του: «Θα μου λείψει. Μου φαίνεται τέλειο όταν τρώει. Θα γυρίσω στην Κύπρο για να δω τους γονείς μου, αλλά θα επιστρέψω Ελλάδα, λόγω της Όλγας. Σ’ αγαπώ Όλγα».



Σημειώνεται ότι παρόλο που στην αρχή τόσο ο 29χρονος Στυλιανός Φλωρίδης όσο και η 22χρονη Όλγα Ντάλλα δεν είχαν δηλώσει σε κανέναν από τους συμπαίκτες τους στο ριάλιτι μοντέλων ότι είναι ζευγάρι, ήταν πολύ διακριτικοί, προσπαθώντας να μην δίνουν στόχο, δεν κρύβουν πλέον ότι είναι ζευγάρι. Άλλωστε, ο έρωτας δεν κρύβεται!

Μάλιστα,  τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 30 Νοεμβρίου και μετά την αποχώρησή του από το «Greece's Next Top Model», ο Στυλιανός Φλωρίδης έκανε μία δημοσίευση στο Instagram, η οποία αφορά την εμπειρία του από το ριάλιτι μοντέλων. Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία με το πανέμορφο πρόσωπό του και ευχαρίστηκε όσους τον στήριζαν το διάστημα που διαγωνιζόταν στο GNTM 4.  Φυσικά, έκανε ειδική αναφορά στην αγαπημένη του Όλγα Ντάλλα , εκφράζοντας ανοιχτά τα τρυφερά του συναισθήματα.


«Έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσω και εγώ το σπίτι του GNTM με ανάμεικτα συναισθήματα.

Είχα την τύχη να γνωρίσω απίστευτα άτομα και χαρακτήρες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, που θα τα θυμάμαι για μια ζωή!

Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν και πίστεψαν σε εμένα, ελπίζω να μην σας έχω απογοητεύσει. Ο τελικός στόχος παραμένει ο ίδιος.💪💪

Μπορεί να μην μου το έδωσαν να το πιω, αλλά να θυμάστε πως ΠΙΝΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΤΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!😂🍷

Υ.Γ.: Όλγα μου, αγάπη μου σου παραδίδω την σκυτάλη. Συνέχισε να με κάνεις περήφανο!❤️» σημειώνει στη λεζάντα.


Ειδήσεις σήμερα:

Το ντιμπέιτ του Κινήματος Αλλαγής: Παιχνίδι κέντρου και πρόβες β' γύρου

Θύμα άγριας ληστείας 76χρονος φαρμακοποιός στην Πέλλα - Τον χτύπησαν, τον φίμωσαν και του πήραν 10.000 ευρώ!

Εμβολιασμένοι που έχουν εξασθενημένο ανοσοποιητικό νοσούν συχνότερα και σοβαρότερα, δείχνει μελέτη της Pfizer
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης