Top Chef: Πάρτι στο Twitter για δυο παίκτες που είχαν δοκιμάσει την τύχη τους και στο Master Chef

Top Chef: Πάρτι στο Twitter για δυο παίκτες που είχαν δοκιμάσει την τύχη τους και στο Master Chef

Το τηλεοπτικό κοινό δεν ξεχνά...

Top_Chef
Τα ριάλιτι επέστρεψαν για τα καλά στην καθημερινότητα του τηλεοπτικού κοινού. Μια από τις εκπομπές που έκαναν πρεμιέρα χθες βράδυ είναι και το Top Chef μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ. 15 επίδοξοι σεφ μπήκαν στις κουζίνες με στόχο να κατακτήσουν τον τίτλο του κορυφαίου σεφ.

Το κοινό που δεν ξεχνά όμως εντόπισε δύο πρόσωπα γνώριμα τα οποία είχαν δοκιμάσει ξανά να διακριθούν σε ριάλιτι μαγειρικής και συγκεκριμένα στο Master Chef. Πρόκειται για τους Τζώρτζη Παπανικολάου και Δημήτρη Τσίκιλη.

Ποιος είναι Τζώρτζης Παπανικολάου
Ο 29χρονος σεφ έρχεται από την Αθήνα να μας δείξει πόσο πολύ του αρέσει η γαστρονομία, αλλά και η τηλεόραση. Έχει μάθει να επικεντρώνεται στον στόχο του και να εξουδετερώνει οποιοδήποτε εμπόδιο, αλλά και… αντίπαλο! Στο Top Chef θέλει για να αποδείξει ότι είναι ένας αληθινός επαγγελματίας, που εξελίσσεται διαρκώς. Οι γεύσεις του είναι έντονες όπως και τα extreme sports, με τα οποία ασχολείται. Του αρέσει ο κινηματογράφος και λατρεύει να βοηθά τους άλλους. Η αγάπη του για προσφορά τον οδηγεί όπου υπάρχει ανάγκη και η συμμετοχή του σε φιλανθρωπικές δράσεις γεμίζει την ψυχή του, όπως λέει. Δηλώνει, μάλιστα, ότι αν κερδίσει το έπαθλο, θα διαθέσει μέρος του ποσού σε ανάλογους φορείς.

Tzortzis





Ο Τζώρτζης Παπανικολάου από το MasterChef στο Top Chef


Ποιος είναι ο Δημήτρης Τσίκιλης

Το πρώτο πιάτο που δημιούργησε ήταν μία χωριάτικη σαλάτα. Έκτοτε, όμως, ακολούθησε μία σημαντική πορεία, που τον οδήγησε σήμερα στη θέση του σεφ σε ένα από τα σημαντικότερα εστιατόρια της Αθήνας. Η δημιουργική πινελιά του αποτυπώνεται και στο ιδιαίτερο στυλ του που τον κάνει να ξεχωρίζει. Είναι μπαμπάς δύο παιδιών που ανυπομονούν να τον δουν να συναγωνίζεται με άλλους επαγγελματίες του χώρου. Έχει λάβει και στο παρελθόν μέρος σε διαγωνισμό μαγειρικής, όμως πιστεύει ότι το επίπεδο του Top Chef θα τον εξελίξει, φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με τους καλύτερους του χώρου.

Tsilikis


Ο Δημήτρης Τσίκιλης επιστρέφει στο Top Chef, μετά την συμμετοχή του στο MasterChef
Κλείσιμο


Στο twitter το βράδυ της πρεμιέρας ο Τζώρτζης ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς.

Διαβάστε παρακάτω μερικά από τα πιο απολαυστικά tweets




Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο Βασίλης Κουρτάκης -Το όνομά του συνώνυμο με την ρετσίνα

Mad Clip: Τα τελευταία 200 δευτερόλεπτα της ζωής του

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Η γυναίκα του πόσταρε φωτογραφία του με... κατεβασμένο μαγιό ως «δώρο» στις φαν της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης