Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Ενθουσιασμένη με την ιδέα να ασχοληθούν τα παιδιά της με την υποκριτική

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Ενθουσιασμένη με την ιδέα να ασχοληθούν τα παιδιά της με την υποκριτική

Σε αντίθεση με άλλους ηθοποιούς του Hollywood, που δηλώνουν ότι δε θα χαίρονταν ιδιαίτερα αν τα παιδιά τους ακολουθούσαν τα χνάρια τους, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς δήλωσε πως θα ήταν πολύ χαρούμενη με ένα τέτοιο ενδεχόμενο

zeta
Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς δηλώνει χαρούμενη με το ενδεχόμενο τα παιδιά της με τον Μάικλ Ντάγκλας να ακολουθήσουν την ίδια επαγγελματική πορεία με τους γονείς τους. Η 51χρονη ηθοποιός δήλωσε σε συνέντευξη της στην αμερικάνικη εκπομπή «3rd hour of Today» πως ίσως ο 20χρονος γιος της Ντίλαν και η 17χρονη Κάρις ασχοληθούν στο μέλλον με την υποκριτική.

catherine_zeta_jones

Η ηθοποιός αναφέρει: «Το ταξίδι που είχα ως ηθοποιός ήταν απίθανο. Μπορώ να ενθαρρύνω τα παιδιά μου να κάνουν αυτό που αγαπούν. Είναι και οι δύο εξαιρετικά έξυπνοι και σπουδάζουν ιστορία και πολιτικές επιστήμες. Και πήραν την εξυπνάδα τους από μένα».

Πρόσθεσε ακόμα ότι τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγος της έχουν εξηγήσει πολλάκις στα παιδιά τους για τα προβλήματα, που πιθανότατα έχουν να αντιμετωπίσουν στο συγκεκριμένο επάγγελμα: «O Μάικλ κι εγώ τους είπαμε αν θέλουν να σκεφτούν κάποια άλλη καριέρα, αλλά είδαμε πόσο πάθος έχουν για την αυτή την τέχνη. Ξέρουν τι θα πει δημοσιότητα. Ξέρουν τα καλά, τα κακά και όλα αυτά».

Ανέφερε επίσης ότι τα παιδιά της έχουν ήδη γοητευθεί από την υποκριτική τέχνη και πηγαίνουν σε κατασκήνωση θεάτρου: «Τα παιδιά μου πήγαιναν κατασκήνωση κάθε χρόνο με όλα τα παιδιά του Broadway», ενώ πρόσθεσε ότι είναι ήδη αποφασισμένα για το μέλλον τους και η ίδια το έχει αποδεχτεί: «Είναι γραμμένο στα χαρτιά ότι θα γίνει κι απλά είμαι ενθουσιασμένη να δω την πορεία τους».

Κλείσιμο
Michael-Douglas-and-Catherine-Zeta-Jones

Βέβαια, είναι λογικό να έχει και τις ανησυχίες της, καθώς σε έναν τέτοιο χώρο και με δύο διάσημους γονείς, οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες. «Κάποιος θα πίστευε ότι υπάρχουν πολλές ανοιχτές πόρτες για κάποιον που μπαίνει στην ίδια δουλειά με τους γονείς του, αλλά στην πραγματικότητα θα πρέπει απλά να αποδείξει περισσότερο ότι αξίζει και είναι δύσκολο να δέχεσαι συγκρίσεις», εξηγεί η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, ενώ αναγνωρίζει ότι σε αυτό το κομμάτι η βοήθεια θα πρέπει να έρθει από τον πατέρα τους, ο οποίος έχει ήδη βιώσει ανάλογες εμπειρίες ως γιος του Κερκ Ντάγκλας και της Ντιάνα Ντάγκλας: «Μπορεί να μοιραστεί μαζί τους τι σημαίνει αυτό, γιατί εγώ δεν ξέρω. Η εμπειρία του Μάικλ ήταν ότι είναι δύσκολο να το ακολουθήσεις, όταν ο μπαμπάς σου είναι ο Σπάρτακος.»

kirk_diana



Ειδήσεις σήμερα:

Κομισιόν: Επισπεύδεται η παράδοση 50 εκατ. δόσεων του εμβολίου της Pfizer

Δανία: Σταματά οριστικά τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca

Ρέθυμνο: Γονείς που δεν θέλουν να κάνουν το self test στα παιδιά τους μηνύουν διευθυντή λυκείου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης