Κάμερον Ντίαζ: Μιλάει για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον χώρο της υποκριτικής

Κάμερον Ντίαζ: Μιλάει για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον χώρο της υποκριτικής

Η 48χρονη ηθοποιός δηλώνει ενθουσιασμένη με την οικογένεια της και δηλώνει ότι της απορροφά το 100% της ενέργειας της

cameron-diaz-5
Η Κάμερον Ντίαζ σε συνέντευξη της στο Yahoo Finance Presents μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής της στο χώρο της υποκριτικής. Από τη μέρα, που ήρθε στην ζωή η πλέον ενός έτους κόρη της, Ράντιξ, το Δεκέμβριο του 2019, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου με τον Μπέντζι Μάντεν, η σταρ έχει θέσει άλλες προτεραιότητες στη ζωή της. 

Η 48χρονη ηθοποιός έχει εγκαταλείψει την καριέρα της στην υποκριτική και έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια της. Επαγγελματικά έχει στραφεί προς μία άλλη κατεύθυνση και προωθεί τη νέα της γραμμή κρασιού με το όνομα  «Avaline».




Η ίδια δήλωσε ότι πλέον συνειδητοποίησε ότι ένας άνθρωπος μπορεί να διοχετεύσει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας, που διαθέτει σε ένα μόνο πράγμα. Αυτή η σκέψη μπήκε στο μυαλό της, όπως λέει, όταν είδε μια φίλη της και παραγωγό να στρέφει αλλού την προσοχή της από την βιομηχανία του κινηματογράφου, όταν μεγάλωσε η οικογένεια της.

Η ηθοποιός δήλωσε ότι στο παρελθόν έδινε το 100% της στις ταινίες, που συμμετείχε, ενώ τώρα δε θα μπορούσε να ανταπεξέλθει το ίδιο. «Έχουμε μόνο το 100%.  Δεν έχουμε 200%. Έχεις 100%, έτσι; Πρέπει να χωρίσεις αυτό το 100%. Πόσο θα δώσεις στην οικογένειά σου; Πόσο θα δώσεις στην καριέρα σου; Για μένα, ξέρω ποια είναι η αναλογία για μία ισορροπημένη ζωή αυτήν τη στιγμή», εξήγησε η ηθοποιός. 

diaz_benji


Επιπλέον, ανέφερε ότι πλέον είναι αφιερωμένη μόνο στην οικογένεια της και το πιο ικανοποιητικό πράγμα, που έχει κάνει στη ζωή της ήταν το ότι παντρεύτηκε και δημιούργησε μία οικογένεια. «Δεν έχω αυτό που χρειάζεται για να δημιουργηθεί μια ταινία. Όλη μου η ενέργεια είναι εδώ», κατέληξε η Κάμερον Ντίαζ, ενώ πρόσθεσε: «Θα κάνω ποτέ ξανά μια ταινία; Δεν το θέλω, αλλά θα το κάνω; Δεν ξέρω. Δεν έχω ιδέα. Ίσως, ποτέ να μην λες ποτέ, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι είμαι μαμά και την πρώτη χρονιά πρέπει να είμαι σε μία ταινία που με κρατάει 14 ώρες,16 ώρες της ημέρας μακριά από το παιδί μου».



Ειδήσεις σήμερα 

Ποιες είναι οι καλλονές που ξεγυμνώθηκαν στο Ντουμπάι και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης;

Υπό δοκιμή σε τέσσερις χώρες ένα νέο και φθηνότερο εμβόλιο για τον κορωνοϊό

NBA: Το ESPN απέλυσε τον Πολ Πιρς για viral βίντεο με «στρίπερς» και «μαριχουάνα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης