Survivor: Θερμό επεισόδιο Άλεξ - Ηλία στον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Survivor: Θερμό επεισόδιο Άλεξ - Ηλία στον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Με  αφορμή την αδιαθεσία που ένιωσε ο Γιώργος Κοψιδάς

alex
Σκηνικό καθημερινότητας φάινεται ότι  αποτελούν πλέον οι εντάσεις στο Survivor, τόσο εντός των δύο ομάδων όσο και μεταξύ Κόκκινων και Μπλε. Με εννέα ψήφους από την ομάδα του ο Τριαντάφυλλος είναι ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας.

Απόψε οι Μπλε και οι Κόκκινοι μπαίνουν στο στίβο μάχης διεκδικώντας τη δεύτερη ασυλία. Ποιος θα καταφέρει να την εξασφαλίσει; Η αδιαθεσία του Γιώργου Κοψιδά γίνεται αφορμή για νέες εντάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες με πρωταγωνιστές τους Ηλία Μπόγδανο και Αλέξη Παππά.

Πόσο θα αλλάξουν οι ισορροπίες μέσα στις ομάδες μετά το αποτέλεσμα του αποψινού στίβου μάχης; Στο σημερινό επεισόδιο, σύμφωνα με το τρέιλερ η Μαριάνθη και ο Αλέξης Παππάς, σχολιάζουν αρνητικά  την απόφαση του Νίκου Κορόμι να μην δώσει φαγητό στον Τριαντάφυλλο, ενώ ο ίδιος υπερασπίζεται την απόφαση του.

Ο Αλέξης Παππάς προκαλεί ένταση και κατά την διάρκεια του αγωνίσματος για την ασυλία, με  αφορμή την αδιαθεσία που ένιωσε ο Γιάννης Κοψιδάς, καθώς και παίκτες των μπλε άρχισαν να λένε ότι ζαλιζόνται.

Η στάση του Παππά εκνεύρισε τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος σε έντονο ύφος φαίνεται να λέει «γύρνα από την άλλη, άκουσες τι σου είπα» την ώρα που τον κρατούν οι συμπαίκτες του.

Survivor | Trailer | 16/3/2021


Ειδήσεις σήμερα

Ρωσία: Παρατείνεται η απαγόρευση των πτήσεων από και προς Βρετανία έως τις 16 Απριλίου

Πέτσας (ΘΕΜΑ 104,6): Πάμε σε σταδιακό άνοιγμα από το τέλος Μαρτίου 

«Σπίτι με το MEGA»: Αφιέρωμα στην ελληνική παραδοσιακή μουσική με τον Γιάννη Καψάλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης