Πέτσας (ΘΕΜΑ 104,6): Πάμε σε σταδιακό άνοιγμα από το τέλος Μαρτίου 

Πέτσας (ΘΕΜΑ 104,6): Πάμε σε σταδιακό άνοιγμα από το τέλος Μαρτίου 

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι «είμαστε στο τέλος του δύσκολου δρόμου», ωστόσο τα μέτρα πρέπει να τηρηθούν για λίγο ακόμα

stelios12
Σταδιακό άνοιγμα προς το τέλος Μαρτίου αποκάλυψε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας. Εξήγησε ωστόσο, ότι αυτό εξαρτάται και από τα επιδημιολογικά δεδομένα. Εξέφρασε παράλληλα την άποψη ότι το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό από το περσινό.

Απαντώντας για τα αυξημένα κρούσματα, ο αναπληρωτής υπουργός, εξήγησε ότι υπάρχει μια αίσθηση ματαιότητας στους πολίτες που δημιουργεί έναν φαύλο κύκλο. Όπως είπε, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι «είμαστε στο τέλος του δύσκολου δρόμου». Σύμφωνα με τον ίδιο, πρέπει να πειστεί ο κόσμος ότι πρέπει να τηρηθούν για λίγο ακόμη τα μέτρα, ενώ τον Μάιο, όπως είπε, τα πράγματα θα είναι καλύτερα διότι θα υπάρχει και καλύτερη ροή εμβολίων.

Επιπλέον, όπως είπε, ο ίδιος ανησυχεί διότι υπάρχει ένα κλίμα αναταραχής, καθώς υπάρχει «ένα μικρό ποσοστό που μπορεί να τινάξει στον αέρα την προσπάθεια των πολλών». 

Κλείσιμο
Όσο για τις επιπτώσεις της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων παραδέχθηκε ότι υπάρχει πίεση στην πραγματική οικονομία, με ένα ιδιαίτερο πρόβλημα να παρατηρείται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ειδήσεις σήμερα

Συνεδριάζει σήμερα η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών για το εμβόλιο της AstraZeneca

Τροχαίο στη Βουλή: Το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες της περιοχής στο «μικροσκόπιο» των Αρχών

Ενοίκια: Έως το τέλος της εβδομάδας οι αποζημιώσεις Ιανουαρίου 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης