Survivor: Ο Γιώργος Κοψιδάς υπήρξε ζευγάρι με την... Τσίλα

Survivor: Ο Γιώργος Κοψιδάς υπήρξε ζευγάρι με την... Τσίλα

 Μάλιστα, η Τσίλα είχε μιλήσει σε εφημερίδα για τη σχέση της με τον ηθοποιό

kopsidastsila
Ο Γιώργος Κοψιδάς ο αρχηγός της ομάδας των Κόκκινων στο φετινό Survivor είχε για τρία χρόνια σχέση με την Τσίλα. Η Τσίλα είχε γίνει γνωστή στο κοινό από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Φάρμα», ενώ αργότερα έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της σε εκπομπές της Αννίτας Πάνια. Μάλιστα, η ίδια είχε μιλήσει σε εφημερίδα για τη σχέση της με τον ηθοποιό.

«Ο Γιώργος είναι σαν μπαμπάς της κόρης μου, αφού αυτός την είδε πιο πριν από τον τον πραγματικό της πατέρα και μέχρι σήμερα μαζί με τη μητέρα του, την κυρία Χρυσούλα, τον πατέρα του, τον κύριο Κώστα, αλλά και την αδελφή του, τη Γιώτα, της φέρονται λες και είναι δικό τους παιδί.

Ακόμη και σήμερα η κόρη μου πηγαίνει συχνά και μένει στο σπίτι της “γιαγιάς”, όπως αποκαλεί την κυρία Χρυσούλα, και η σχέση μας είναι τέλεια. Θα πρέπει να πω ότι η λατρεμένη μας “γιαγιά” με κράτησε στην Ελλάδα, αλλιώς θα είχα φύγει. Στην αρχή -επειδή εκείνη δεν μιλούσε αγγλικά κι εγώ δεν ήξερα ελληνικά- συνεννοούμασταν με νοήματα. Είναι σαν δεύτερη μάνα μου» είχε δηλώσει τότε η Τσίλα για τον Γιώργο Κοψιδά στην εφημερίδα «Espresso».

Δείτε στο βίντεο την Τσίλα σε εκπομπή της Αννίτας Πάνια:

Μαύρη - Τσίλα (Official Music Video) / TV SHOW "JE T'AIME"


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης