Survivor: Στη βάρκα της επιστροφής ο Περικλής

Η μάχη για την επικοινωνία και τον μουσακά, το παράπονο της Ελευθερίας και οι εντάσεις για το ποιος ψήφισε ποιον- Δείτε βίντεο

περικλης
Χωρίς τον Περικλή Κονδυλάτο θα συνεχίσουν οι κόκκινοι στο Survivor 4, καθώς το κοινό επέλεξε με τις ψήφους του να κρατήσει Αλέξη Παππά, Κρις Σταμούλη  και  Ανθή Σαλαγκούδη στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η ημέρα όπως ήταν αναμενόμενο ξεκίνησε με συζήτηση για το χθεσινό συμβούλιο και την ψηφοφορία. Στην παραλία των κόκκινων ο Τριαντάφυλλος τα είχε με τον Κώστα Παπαδόπουλο που έπιασε τον Κόρο που είχε ατομική ασυλία να του πει να τον ψηφίσει.

Ο τραγουδιστής έκανε λόγο για «πισώπλατη μαχαιριά».



Κλείσιμο
Θέση πήρε και ο Γιώργος Κόρομι εξηγώντας γιατί αμφιταλαντεύτηκε μεταξύ Γιώργου και Περικλή, ενώ δεν κατάφερε να συγκρατήσει και τα νεύρα του. Παράλληλα σε «πηγαδάκια» άρχισε να γίνεται συζήτηση για την στρατηγική.



Παρεξήγηση για την ψηφοφορία υπήρξε και μεταξύ Σοφίας, Τριαντάφυλλου και Κοψιδά και τον λόγο που δεν ψήφισε την Ανθή, όπως έκαναν οι άλλοι έξι. Αυτό που πείραξε περισσότερο την Σοφία ήταν που την χαρακτήρισαν «διπρόσωπη». Ο αρχηγός των κόκκινων πάντως ζήτησε συγγνώμη.



Την ίδια ώρα οι υποψήφιοι προς αποχώρηση Περικλής Κονδυλάτος και Ανθή Σαλαγκούδη συζητούσαν για τα όσα έγιναν στο συμβούλιο.



Στην μπλε ομάδα η Ελευθερία Ελευθερίου είχε παράπονα από την συμπεριφορά και τα λόγια της Αννας Μαρίας Βελλή, η οποία της τα… έχωσε για τον Αλέξη Παππά. Η τραγουδίστρια ξέσπασε μπροστά στον Πάνο Καλίδη.



Ο Αλέξης Παππάς άσκησε κριτική στην Άννα Μαρία την οποία χαρακτήρισε διπλωμάτισσα. Η Ελευθερία είπε το παράπονο της και στον Αλέξη, ενώ η Μαριλένα Ρουμελιώτη δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Ελευθερία γυρίζει εκεί που την έχουν μειώσει σαν γυναίκα.



Στο αγωνιστικό σκέλος και στην κονταρομαχία πάνω σε μια δοκό ισορροπίας οι δυο ομάδες έφτασαν χέρι-χέρι στον τελικό.
Στο 9-9 η Καρολίνα των κόκκινων νίκησε την Μαριαλένα των μπλε στις γυναίκες με 2-0.



Στους άντρες ο Ηλίας Μπόγδανος έριξε και αυτός με τη σειρά του δυο φορές στο νερό τον Νίκο Μπαρτζή και έτσι για πρώτη φορά η ομάδα των κόκκινων θα ερχόταν σε επικοινωνία με τον έξω κόσμο.



Με σκορ 10 - 9 οι κόκκινοι εκτός από τον αγώνα επικοινωνίας είχαν να απολαύσουν και μουσακά τον οποίο συνόδεψαν με αναψυκτικό.





Οπως ήταν φυσικό η χαρά αλλα και η συγκίνηση  ήταν μεγάλη για τους παίκτες των κόκκινων που απο την ημέρα που βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο δεν είχαν καταφέρει να έρθουν σε επικοινωνία με τους δικούς τους





Στο συμβούλιο η κάθε ομάδα, πριν ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει τον παίκτη που θα αποχωρούσε από τον Αγιο Δομίνικο, αναφέρθηκε στο ποιος παίκτης θα έπρεπε να αποχωρήσει, ενώ στη συνέχεια ο παρουσιαστής του Survivor 4 ρώτησε και τη γνώμη των τεσσάρων υποψήφιων του Αλέξη Παππά, του Κρις Σταμούλη, της Ανθής Σαλαγκούδη και του Περικλή Κονδυλάτου. 




Τελικά το κοινό αποφάσισε να κρατήσει στο παιχνίδι επιβίβωσης του ΣΚΑΙ τους Αλέξη Παππά, Κρις Σταμούλη και Ανθη Σαλαγκούδη και να  βάλει στη βάρκα της επιστροφής τον Περικλή Κονδυλάτο.






Ειδήσεις σήμερα

Χαρδαλιάς- Αττική: Αποκατάσταση ως τα μεσάνυχτα του 90% των βλαβών στο σύστημα ηλεκτροδότησης 

Συγκλονιστική μαρτυρία: Ο Βασίλης περιγράφει πώς τον βίασε στα 15 του ο γνωστός ηθοποιός - σκηνοθέτης 

Το blackout δεν... λυπήθηκε τους celebrities - Δείτε πώς περιγράφουν την εμπειρία τους 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης