Η Τζούλια Νόβα μιλά για τη νέα της σχέση: «Ήταν ο άνθρωπος που όταν χώριζα, με στήριζε φιλικά»

Η Τζούλια Νόβα μιλά για τη νέα της σχέση: «Ήταν ο άνθρωπος που όταν χώριζα, με στήριζε φιλικά»

Όπως λέει το μοντέλο «σίγουρα δεν θα καθόμουν μόνη μου, μετά τον χωρισμό» 

Tzoulia_Nova
Η Τζούλια Νόβα λίγο μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, είναι σε σχέση με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο που ασχολείται με τα extreme sports. Το πρώην μοντέλο του «Τροχού της τύχης» μίλησε για το νέο βήμα στην προσωπική της ζωή στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη και αποκάλυψε πως πριν γίνουν ζευγάρι ήταν φίλοι.

«Είναι αλήθεια, υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στην προσωπική μου ζωή. Ο Μιχάλης. Η σχέση είναι πρόσφατη, θα δείξει πως θα πάει. Σίγουρα δε θα καθόμουν μόνη μου... Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο κάναμε παρέα πριν, αλλά ήταν ο άνθρωπος που μετά τον χωρισμό και όταν χώριζα, με στήριζε πάρα πολύ φιλικά. Η σχέση μας βγήκε μετά. Δε μου είχε ξανατύχει, αλλά όταν βλέπεις ότι με έναν άνθρωπο ταιριάζεις, γιατί με τον Μιχάλη ταιριάζαμε στα χόμπι μας και στα θέλω μας – και γενικότερα στην παρέα δέσαμε και από την αρχή πάρα πολύ και μετά τα πράγματα είναι απρόβλεπτα και ξαφνικά προκύπτουν και γίνονται».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο συγκατοίκησης ανέφερε, «είναι πολύ νωρίς για την ώρα» ενώ για την επαγγελματική της ζωή σχολίασε πως είναι όλα ένα μπάχαλο καθώς ο κορωνοϊος ανέτρεψε τα σχέδιά της.

Julia_Nova_Exof
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης