H Zέτα και ο μπαμπάς του Χατζηγιάννη...

H Zέτα και ο μπαμπάς του Χατζηγιάννη...

Το ταξίδι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Κύπρο με αφορμή τα βραβεία «Man of the Year» προκάλεσε...

H Zέτα και ο μπαμπάς του Χατζηγιάννη...
Το ταξίδι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Κύπρο με αφορμή τα βραβεία «Man of the Year» προκάλεσε πραγματικό πανικό σε παπαράτσι και δημοσιογράφους που δεν τους άφησαν λεπτό από τα μάτια τους. Το διάσημο ζευγάρι, όπως ήταν λογικό, συγκέντρωσε πάνω του όλα τα φλας και έτσι εκτός από τις φωτογραφίες με τους δύο μαζί, το περιοδικό «People» δημοσιεύει φωτογραφίες με τη Ζέτα και τον μπαμπά του τραγουδιστή, Γιάννη.

Κλείσιμο


Φαίνεται πως η Μακρυπούλια και οι γονείς του τραγουδιστή, οι οποίοι έχουν την καλύτερη γνώμη για την ηθοποιό- - παρουσιάστρια, έχουν τιςκαλύτερες των σχέσεων. «Αυτό που εντυπωσίασε τους παπαράτσι που τους απαθανάτισαν ήταν η μεγάλη οικειότητα που φαινόταν να έχει η Ζέτα με τον πατέρα του τραγουδιστή, Γιάννη, ο οποίος τη συνόδευσε στο υπόγειο γκαράζ του κτιρίου, την αγκάλιασε πριν μπει στο τζιπ και τη χαιρέτησε εγκάρδια», αποκαλύπτει άνθρωπος που βρισκόταν στην Κύπρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης