«Η Ζέτα είναι η πιο όμορφη γυναίκας της ελληνικής τηλεόρασης»

«Η Ζέτα είναι η πιο όμορφη γυναίκας της ελληνικής τηλεόρασης»

Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε για το χωρισμό του με τη Μυρτώ Αλικάκη αλλά και τη μικρή συνεργασία που είχε με την Μακρυπούλια

«Η Ζέτα είναι η πιο όμορφη γυναίκας της ελληνικής τηλεόρασης»
Για τον χωρισμό του με τη Μυρτώ Αλικάκη, τα επαγγελματικά του αλλά και την Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης στο περιοδικό People. O χαμηλών τόνων ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την Μυρτώ Αλικάκη. Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει δύο γιους χώρισε πριν από λίγους μήνες.

Όπως εξηγεί ο ίδιος, η ζωή του έχει αλλάξει δραστικά γιατί πλέον δεν ζει με τα δύο του παιδιά: ««Ο χωρισμός είναι μια τεράστια αλλαγή στη ζωή σου. Όλα είναι διαφορετικά. Είναι περίεργο να μη ζεις με τα παιδιά σου στο σπίτι σου. Πρόκειται για έναν αλλιώτικο τρόπο ζωής» και συνεχίζει: «Δύο άνθρωποι μπορεί να είναι χρόνια μαζί, αλλά οι δρόμοι τους κάποια στιγμή ενδέχεται να χωρίσουν. Οι σχέσεις γενικότερα είναι δύσκολες. Οι ρυθμοί γρήγοροι, η ανάγκη να βγάλεις τα προς το ζην τρελή, τα άγχη πολλά. Ο ελεύθερος  χρόνος είναι ελάχιστος και μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται».

Στα επαγγελματικά του ο Πέτρος Λαγούτης πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «The Pride». Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σύντομη γνωριμία που είχε με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Οι δύο τους συμμετείχαν στο καστ τηλεοπτικής σειράς που δεν έχει προβληθεί ακόμα.

Κλείσιμο
Μάλιστα ο ηθοποιός απαντώντας στα όσα έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό για την Ζέτα είπε: «Έχει φτάσει εκεί που έφτασε. Το αν είναι καλή θα το συζητούσα μόνο με τους φίλους μου και με την ίδια αν κάναμε παρέα. Δεν είμαι υπέρ του να βγαίνεις και να σχολιάζεις δημόσια συναδέλφους. Την κουλτούρα ας την πουλήσουμε στο θέατρο, όπου έχουμε φτιάξει τις συνθήκες όπως μας αρέσουν, κι αν δεν θέλουμε να είμαστε στην τηλεόραση, ας μην είμαστε. Αν είμαστε όμως, καλό είναι να μην κάνουμε τέτοιου είδους διακρίσεις».

Όσον αφορά την ομορφιά της κ. Μακρυπούλια ο ηθοποιός αρκέστηκε να πει: «Νομίζω ότι ίσως είναι η πιο όμορφη γυναίκα της ελληνικής τηλεόρασης, αυτή τη στιγμή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης