Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από την καταστροφή 324.000 παράνομα εισαγόμενων αβγών στη χώρα.
Πρόκειται για το αποτέλεσμα μεγάλης έρευνας του ΣΔΟΕ που αφορά σε παράνομες ελληνοποιήσεις αυγών με κέρδη εκατομμύρια ευρώ. Τα 324.000 εισαγόμενα από τηνΒουλγαρία αβγά βρέθηκαν σε αποθήκη στο Κορωπί, χωρίς κωδικό εκτροφής και παραστατικά ενώ στον ίδιο χώρο εντοπίστηκαν πολλά αυτοκόλλητα ταινιών και ενδείξεων ως «Ελληνικό Προϊόν».
Κλείσιμο
Οι εκπρόσωποι της ελεγχόμενης επιχείρησης εξαφανίστηκαν και τα αβγά κατασχέθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκαν φορολογικά στοιχεία σε εμπλεκόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και ερευνάται η εμπλοκή τους στις παράνομες ελληνοποιήσεις. Τα 324.000 κατασχεμένα αβγα, μεταφέρθηκαν στα Μέγαρα και κατά στράφηκαν από τους «Ράμπο» του ΣΔΟΕ, δημιουργώντας ίσως τη μεγαλύτερη ομελέτα που έχουμε δει ποτέ.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας