Αγρίνιο: Συνεπλάκησαν με την αυλή διάσπαρτη με ναρκωτικά και συνελήφθησαν

Αγρίνιο: Συνεπλάκησαν με την αυλή διάσπαρτη με ναρκωτικά και συνελήφθησαν

Αγρίνιο: Οι δύο διακινητές θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους με τη βία, χωρίς όμως να προβλέψουν την παρέμβαση της αστυνομίας

xeiropedes_mak
Να λύσουν τις διαφορές τους για υπόθεση ναρκωτικών προσπαθούσαν δυο διακινητές οι οποίοι ήρθαν στα χέρια στην αυλή του σπιτιού του ενός, στην περιοχή Στράτο του Αγρινίου, αλλά δεν υπολόγισαν ότι στο επεισόδιο θα επιλαμβάνονταν οι αστυνομικοί που θα έβρισκαν και το παράνομο εμπόρευμα!

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας από περίοικους που ανησύχησαν για την τροπή που μπορεί να έπαιρνε το επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών ηλικίας 28 και 31 χρόνων, αλλά φτάνοντας στην αυλή της κατοικίας του 28χρονου βρήκαν... διάσπαρτες 17 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 25,5 γραμμαρίων!

Έτσι, πέρασαν χειροπέδες και στους δυο νεαρούς, με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να ισχυρίζεται ότι ο 31χρονος πέταξε τα «φιξάκια» στην αυλή του για να τον ενοχοποιήσει και τον 31χρονο να αρνείται την κατηγορία. Τελικά, παραπέμφθηκαν και οι δυο στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών από κοινού και την άκρη στην υπόθεση θα βρει ο ανακριτής.


Ειδήσεις σήμερα:

Άγριο έγκλημα στην Κολονία: Ο Έλληνας δράστης, η γιαγιά του και η λεπτομέρεια που τον πρόδωσε


Ηράκλειο: Αρχαιοκάπηλοι έσκαβαν σε λιοστάσι για να βρουν Μινωικό τάφο

Βόλος: Άρχισαν τα επεισόδια λόγω... νεύρων από τον εγκλεισμό!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης