Κορωνοϊός: Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη - Ασθενής που ήταν σε κατ'οίκον περιορισμό λιποθύμησε σε κατάστημα
Το ασθενοφόρο καθυστέρησε να φτάσεις και ο άνδρας έμεινε για περίπου 20 λεπτά χωρίς τις αισθήσεις του - Μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ όπου και θα υποβληθεί σε τεστ για να διαπιστωθεί αν νοσεί από τον κορωνοϊό
Ασθενής που ήταν σε κατ'οίκον περιορισμό επισκέφθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής κατάστημα αθλητικών ειδών επί της Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε μέσα στο κατάστημα.
Ακολούθησαν σκηνές πανικού. Όσοι ήταν μέσα έφυγαν πανικόβλητοι ενώ κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία. Το ασθενοφόρο με τους διασώστες που παραλαμβάνουν τα ύποπτα και επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, καθυστέρησε να φτάσει με αποτέλεσμα να παραμείνει για περίπου 20 λεπτά στο κατάστημα χωρίς τις αισθήσεις του, σύμφωνα με τη μαρτυρία της δικηγόρου Ανθούλας Ανασογλου.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις δίνοντας δείγμα για να διαπιστωθεί αν έχει προσβληθεί από τον ιό. Άμεση ήταν η αντίδραση των υπευθύνων του καταστήματος που κάλεσαν συνεργείο καθαρισμού για να απολυμάνει τον χώρο.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.