Μαγνησία: Ένοπλος μετέφερε κοκαΐνη με SUV εταιρείας από τη Βουλγαρία

Μαγνησία: Ένοπλος μετέφερε κοκαΐνη με SUV εταιρείας από τη Βουλγαρία

Η πώλησή της θα απέφερε περίπου 35.000 ευρώ! 

Volos-kokaini
Σαν... αστακός ήταν οπλισμένος ένας 38χρονος Έλληνας οδηγός που σταμάτησαν τυχαία για έλεγχο οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. στο ύψος του κόμβου Μικροθηβών Μαγνησίας και ανακάλυψαν μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στο πολυτελές SUV που οδηγούσε και είχε μισθωθεί από εταιρεία με έδρα την Βουλγαρία!

Στο πορτ μπαγκάζ του πολυτελούς οχήματος, που ακινητοποιήθηκε στο 292ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών– Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένη μία σακούλα με “βραχάκια” κοκαΐνης βάρους 354 γραμμαρίων η οποία αντιστοιχούσε σε 1.080 δόσεις και η πώλησή της θα απέφερε γύρω στα 35.000 ευρώ! Εκτός αυτών, ο οδηγός είχε πάνω του ένα πιστόλι Glock με εννέα φυσίγγια στον γεμιστήρα, αλλά και δύο μαχαίρια με λάμες μήκους 8,5 και 10 εκατοστών!

Ο 38χρονος είχε στις τσέπες του 900 ευρώ που κατασχέθηκαν και στην Ασφάλεια Βόλου όπου προσήχθη ισχυρίσθηκε ότι ανέλαβε να μεταφέρει την κοκαΐνη από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη επειδή αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και θα έπαιρνε ως αμοιβή 1.500 ευρώ. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου του άσκησε δίωξη για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, ενώ το πιστόλι που είχε μαζί του εστάλη για βαλλιστική εξέταση ώστε να εξακριβωθεί αν είχε χρησιμοποιηθεί.

Διαβάστε επίσης: 

Μαγνησία: Αδέρφια καλλιεργούσαν υδροπονική κάνναβη - Είχαν «θωρακίσει» το σπίτι με κάμερα και όπλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης