Τύρναβος: Άφησαν ελεύθερο ανήλικο ιερόσυλο και συνέχισε τις κλοπές

Τύρναβος: Άφησαν ελεύθερο ανήλικο ιερόσυλο και συνέχισε τις κλοπές

Ο 16χρονος είχε αρπάξει περίπου 700 ευρώ από το παγκάρι εκκλησίας 

pagkari_larisa
Δεν βάζει μυαλό ο ανήλικος που είχε συλληφθεί στις 24 Ιανουαρίου στον Τύρναβο για κλοπές σε δυο ναούς και τρία αυτοκίνητα. Εισαγγελέας και ανακριτής τον άφησαν τότε ελεύθερο λόγω ηλικίας, αλλά το πρωί του Σαββάτου συνελήφθη ξανά για άλλες δυο κλοπές!

Το βράδυ της Παρασκευής, ο 16χρονος Έλληνας εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία του ιδιοκτήτη ενός μίνι μάρκετ και άρπαξε το συρτάρι της ταμειακής μηχανής με τις εισπράξεις της ημέρας! Μάλιστα, για να διαφύγει πιο γρήγορα, έκλεψε και το ποδήλατο ενός μαθητή που έκανε μάθημα εκείνη την ώρα σε κοντινό φροντιστήριο!

Ωστόσο, η περιγραφή του οδήγησε στα ίχνη του τους αστυνομικούς, που τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν καθώς βρήκαν το κλεμμένο ποδήλατο και μέρος των χρημάτων που είχε αρπάξει. Ο ανήλικος οδηγήθηκε και πάλι στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, που του άσκησε άλλη μια δίωξη και τον άφησε ελεύθερο.

Στις 24 Ιανουαρίου ο 16χρονος ιερόσυλος είχε αρπάξει περίπου 700 ευρώ από το παγκάρι της εκκλησίας της Παναγίας Φανερωμένης και είχε διαρρήξει και το παγκάρι του ναού της Αγίας Λαύρας απ’ όπου έκλεψε άγνωστο χρηματικό ποσό. Αμέσως μετά, προκάλεσε ζημιές σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα από τα οποία άρπαξε ένα μικρό χρηματικό ποσό και μια συσκευή POS που βρέθηκε σε μια κρύπτη όταν συνελήφθη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης