Τύρναβος: Ανήλικος άρπαξε 700 ευρώ από παγκάρι εκκλησίας

Τύρναβος: Ανήλικος άρπαξε 700 ευρώ από παγκάρι εκκλησίας

Διέρρηξε συνολικά δυο ναούς και τρία ΙΧ

pagkari_larisa
Πήρε… σβάρνα εκκλησίες και σταθμευμένα αυτοκίνητα στον Τύρναβο ένας ανήλικος Έλληνας την περασμένη Τρίτη και μέσα σε λίγη ώρα διέπραξε πέντε διαρρήξεις! Νωρίς το πρωί της Πέμπτης συνελήφθη, αλλά η λεία των κλοπών δεν βρέθηκε.

Ο 16χρονος ιερόσυλος είχε τρυπώσει αρχικά στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης και είχε αρπάξει περίπου 700 ευρώ από το παγκάρι. Στη συνέχεια μπήκε στην εκκλησία της Αγίας Λαύρας όπου επίσης διέρρηξε το παγκάρι και έκλεψε άγνωστο χρηματικό ποσό. Όμως, δεν του έφταναν αυτά και προκάλεσε ζημιές σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα από τα οποία άρπαξε ένα μικρό χρηματικό ποσό και μια συσκευή POS.

Η δράση του ανήλικου «ποντικού» εξιχνιάστηκε μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, οι οποίοι τον συνέλαβαν το πρωί της Πέμπτης και βρήκαν σε μια κρύπτη το POS, όχι όμως και τα χρήματα που έκλεψε. Ο 16χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ οι γονείς του κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Η προανάκριση για την εξιχνίαση και άλλων διαρρήξεων που μπορεί να έχει διαπράξει συνεχίζεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης