Μυτιλήνη: Ανήλικοι βάνδαλοι προκάλεσαν ζημιές σε 16 οχήματα

Μυτιλήνη: Ανήλικοι βάνδαλοι προκάλεσαν ζημιές σε 16 οχήματα

Δεν έφταναν όσα έκλεβαν παραβιάζοντας τα οχήματα, τους προκαλούσαν και μεγάλες ζημιές

peripoliko_5
Δεν έφταναν όσα έκλεβαν παραβιάζοντας τα οχήματα που ήταν σταθμευμένα σε δημοτικό χώρο στάθμευσης στη Μυτιλήνη, τους προκαλούσαν και ζημιές μεγάλου κόστους τρεις ανήλικοι βάνδαλοι και ένας 18χρονος, οι οποίοι είχαν διαπράξει και έναν εμπρησμό, ενώ πριν από μια εβδομάδα είχαν κλέψει και ένα αυτοκίνητο!

Τρεις από τους δράστες, ένας 18χρονος, μια 14χρονη και και μια 13χρονη συνελήφθησαν για τον εμπρησμό στο εξωτερικό μέρος ενός καταστήματος. Όμως, στην πορεία της έρευνας αποκαλύφθηκε ότι μέσα σε δυο ημέρες είχαν σκίσει τα λάστιχα ή είχαν σπάσει τα τζάμια 15 αυτοκινήτων και είχαν κλέψει από τέσσερα από αυτά 120 ευρώ, μια τραπεζική κάρτα και διάφορα έγγραφα, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα ακόμη. Στην κλοπή του οχήματος, που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο, εμπλέκεται ένας ακόμη ανήλικος που δεν συνελήφθη γιατί είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και μια λάμα που χρησιμοποιούσαν οι νεαροί δράστες για να προκαλέσουν τις ζημιές ύψους άνω των 4.000 ευρώ. Οι ανήλικοι και ο 18χρονος οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης με κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές και πρόκληση φθορών και παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ σε βάρος της 44χρονης μητέρας της 14χρονης και της 40χρονης μητέρας της 13χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης