Στη φυλακή φυγόποινοι για κλοπές σε Λάρισα, Τρίκαλα και Ρόδο

Στη φυλακή φυγόποινοι για κλοπές σε Λάρισα, Τρίκαλα και Ρόδο

Τα εγκλήματα που είχαν διαπράξει σε κάθε περίπτωση

prison
Τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα διέταξε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας για έναν 47χρονο Έλληνα που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην θεσσαλική πόλη, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Συγκεκριμένα, ο φυγόποινος είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης επτά ετών για διακεκριμένες κλοπές με του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης και πλέον θα πρέπει να την εκτίσει.

*** Τον ίδιο δρόμο προς τη φυλακή πήρε και ένας 26χρονος Έλληνας που συνελήφθη στα Τρίκαλα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, καθώς διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για ληστεία και κλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών, επτά μηνών και τεσσάρων ημερών.

*** Και στη Ρόδο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 47χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου για κλοπή κατ’ εξακολούθηση με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης