Ο μετρ του Nammos που έλαβε φιλοδώρημα ρόλεξ 8.000 ευρώ από τον Γιουσέιν Μπολτ

Ο μετρ του Nammos που έλαβε φιλοδώρημα ρόλεξ 8.000 ευρώ από τον Γιουσέιν Μπολτ

Η εργασιακή εμπειρία σε ένα απο τα καλύτερα μπιτς μπαρ του πλανήτη, το Nammos, αποτέλεσε διαβατήριο για την πρόσληψη του ως γενικός διευθυντής στην πολυσύχναστη Camden Market στο Λονδίνο που αριθμεί πάνω από 300 καταστήματα εστίασης

ekso-nammos
Τι συμβαίνει και διαπρέπουν οι Έλληνες στο εξωτερικό; Στη χώρα μας τα όνειρα πιθανότατα να έμεναν απραγματοποίητα και οι ίδιοι μακριά απ’ αυτό που θα ήθελαν να είναι. Ίσως και όχι. Σίγουρα, όμως, εκτός συνόρων μεγαλούργησαν και πάνω στο αντικείμενό τους. Ο Γιώργος Βρεττός, είναι ένας απ’ αυτούς που έφυγαν εκτός συνόρων και κατάφεραν να πετύχουν.

Ο πρώην μετρ του διάσημου Nammos της Μυκόνου, άνοιξε τα φτερά του και με όπλο την εργασιακή εμπειρία του στο καλύτερο ίσως μπιτς μπαρ του πλανήτη, προσελήφθη ως γενικός διευθυντής στην πολυσύχναστη Camden Market στο Λονδίνο που αριθμεί πάνω από 300 καταστήματα εστίασης.

Συγκεκριμένα, έχει αναλάβει την γενική διεύθυνση του τμήματος επισιτιστικών της Camden Market, όντας υπεύθυνος για την στρατηγική και την τήρηση των υγειονομικών στάνταρντς για λογαριασμών όλων των επιχειρήσεων.



Δύσκολο; Μάλλον όχι για τον ίδιο, καθώς εδώ και αρκετά χρόνια κατάφερνε το ακατόρθωτο, δηλαδή, να ικανοποιεί ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη του Nammos, ανάμεσα στους οποίους και αρκετές εκκεντρικές διασημότητες που θα μπορούσαν να «βγάλουν από τα ρούχα του» ακόμα και τον πιο υπομονετικό άνθρωπο.

Κλείσιμο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

With my 2 #brothers @maffbags.de and @nusr_et spraying #saltbae #summer2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giwrgos Vrettos (@giorgosvrettos) στις



Για παράδειγμα, τον ταχύτερο άνθρωπο του πλανήτη, τον σπρίντερ Γιουσέιν Μπολτ ο οποίος εμφανίστηκε σαν κομήτης μια μέρα στο Nammos στην κορύφωση της σεζόν, απαιτώντας να του παραχωρηθεί μέρος του μαγαζιού ενώ αυτό ήταν ασφυκτικά γεμάτο.



Όπως λέει ο Έλληνας πρώην μετρ του Nammos, «ο Γιουσέιν Μπολτ σκόπευε να κάνει ένα πάρτι για τον ίδιο και για τους φίλους του, όμως ο μάνατζερ του είχε παραλείψει να το οργανώσει, αφήνοντας τα πάντα τη τελευταία κυριολεκτικά στιγμή».

Ο Γιώργος Βρεττός αν και χρειάστηκε να αναδιαμορφώσει το πλάνο των κρατήσεων μέσα σε μόλις δέκα λεπτά, κατάφερε τελικά να εξυπηρετήσει τον καλύτερο σπρίντερ όλων των εποχών σε χρόνο ρεκόρ κι αυτός όχι μόνο ξόδεψε 88.000 ευρώ μέσα σε μόλις δυο ώρες, αλλά δώρισε μέσω του μάνατζερ του στον Έλληνα μετρ ένα ρολόι μάρκας Rolex, αξίας 8.000 ευρώ, το οποίο δεν αποχωριζόταν ποτέ καθώς το θεωρεί μεγάλο του γούρι.

thumbnail_rolex



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Nammos Village is OPEN #gigihadid #emrata #grandopening

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giwrgos Vrettos (@giorgosvrettos) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης