Πιτσιρίκια έκλεψαν μοτοποδήλατο για να κάνουν βόλτες

Πιτσιρίκια έκλεψαν μοτοποδήλατο για να κάνουν βόλτες

Οι ανήλικοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου, όπως και οι γονείς τους που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους

moped-3427217_960_720
Επί μέρες απολάμβαναν τρία ανήλικα Ελληνόπουλα τις βόλτες που έκαναν στην Πτολεμαΐδα με το μοτοποδήλατο ενός 76χρονου που είχαν κλέψει έξω από το σπίτι του, όμως πλέον θα βρεθούν αντιμέτωπα με τις συνέπειες του νόμου, όπως και οι γονείς τους που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Οι τρεις πιτσιρικάδες ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας ως αυτοί που είχαν κλέψει το δίκυκλο στις 17 Σεπτεμβρίου και το εγκατέλειψαν σε περιοχή της Εορδαίας, όπου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Τα στοιχεία που βρέθηκαν πάνω στο μοτοποδήλατο οδήγησαν στην αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Συνελήφθη 45χρονη στην Πάτρα για «επαγγελματικές» κλοπές 

«Επαγγελματικά» έκανε κλοπές η 45χρονη που είχε συλληφθεί το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στην Πάτρα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όταν έκλεψε το πορτοφόλι μιας 39χρονης στην καφετέρια όπου γύριζε ζητιανεύοντας από τραπέζι σε τραπέζι. Από την προανάκριση προέκυψε ότι με την μέθοδο της επαιτείας είχε διαπράξει άλλες δύο κλοπές σε καφετέριες από τις 17 ως τις 25 Σεπτεμβρίου και σε βάρος της σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης