Ο πρώην παίκτης του MasterChef, Διονύσης Πρώιος, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με τη μηχανή του.
Την είδηση έκανε γνωστή η φίλη του, Δομινίκη Κεφαλοπούλου. «Μόλις έφυγε από τη ζωή ένας λατρεμένος φίλος μου… Καλά σου ταξίδια Διονύση, αυτά με τον Μιχάλη σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», ανέφερε η ανάρτηση για τον θάνατό του.
Μόλις έφυγε απ’τη ζωή ένας λατρεμένος φίλος μου …καλά σου ταξιδια Dionysios αυτά με το
Μιχάλη σου
Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!!
Τραγική ειρωνεία είναι πως με τον ίδιο τρόπο είχε χάσει τη ζωή του και ο γιος του, Μιχάλης. Ο ίδιος είχε αναφερθεί πολλές φορές στον γιο του όσο βρισκόταν μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής.
Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον γιο του:
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας