Εξιχνιάστηκε η ληστεία σε βενζινάδικο στο Αίγιο

Εξιχνιάστηκε η ληστεία σε βενζινάδικο στο Αίγιο

Ένας 38χρονος Έλληνας συνελήφθη στην περιοχή Σελιανίτικα μαζί με τους συνεπιβάτες και συνεργούς του, που ήταν ο 15χρονος γιος του και ένας 35χρονος

astinomia
Ένας ανήλικος είναι μεταξύ των τριών δραστών που είχαν χτυπήσει τον υπάλληλο ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Αίγιο το βράδυ του Σαββάτου, για να μην πληρώσουν την αξίας... 15 ευρώ βενζίνη που είχαν βάλει στο αυτοκίνητό τους με το οποίο διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση!

Αξιοποιώντας τα πλάνα που είχε καταγράψει η κάμερα κλειστού κυκλώματος του πρατηρίου, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αιγιαλείας κατάφεραν να «διαβάσουν» τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και να ανακαλύψουν την ταυτότητα του ιδιοκτήτη του. Ο 38χρονος Έλληνας συνελήφθη στην περιοχή Σελιανίτικα μαζί με τους συνεπιβάτες και συνεργούς του, που ήταν ο 15χρονος γιος του και ένας 35χρονος!

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες κατασχέθηκε ως μέσο διαφυγής από τον τόπο της ληστείας και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος, ενώ απήγγειλε και την κατηγορία παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου στην 35χρονη μητέρα του 15χρονου, που επίσης συνελήφθη το πρωί της Κυριακής στο Αίγιο. Όλοι κρατούνται και σήμερα θα οδηγηθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης