Αίγιο: Έβαλαν βενζίνη χτύπησαν τον υπάλληλο και διέφυγαν

Αίγιο: Έβαλαν βενζίνη χτύπησαν τον υπάλληλο και διέφυγαν

Τρεις νεαροί έβαλαν βενζίνη αξίας μόλις 15 ευρώ και αφού χτύπησαν και έσπρωξαν βίαια τον υπάλληλο, εξαφανίστηκαν

venzinadiko_kausima
Ούτε να... φουλάρουν το ντεπόζιτό τους δεν σκέφτηκαν οι τρεις νεαροί, που έφτασαν με αυτοκίνητο σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στο Αίγιο αποφασισμένοι να μην πληρώσουν! Έβαλαν βενζίνη αξίας μόλις 15 ευρώ και αφού χτύπησαν και έσπρωξαν βίαια τον υπάλληλο, εξαφανίστηκαν!

Το θύμα τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν το αυτοκίνητο των δραστών και να το ακινητοποιήσουν. Μέσα, βρίσκονταν οι δυο από αυτούς που συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου κατηγορούμενοι για ληστεία, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του τρίτου.

*** Ένα πρατήριο υγρών καυσίμων έγινε στόχος κλοπής και στο Κιλκίς, το βράδυ του Σαββάτου. Όσο ο υπάλληλος έβαζε βενζίνη στο όχημα στο οποίο επέβαιναν μια 23χρονη και ένας 16χρονος, ο 65χρονος οδηγός του είχε πιάσει την συζήτηση κρατώντας τον απασχολημένο, ώστε οι δυο νεαροί να μπορέσουν να ξαφρίσουν το ταμείο! Άρπαξαν 794 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και εξαφανίστηκαν με το αυτοκίνητο, ωστόσο η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης