Μεγάλη χασισοφυτεία δίπλα σε εργοστάσιο στην Πάτρα

Μεγάλη χασισοφυτεία δίπλα σε εργοστάσιο στην Πάτρα

Την παράνομη καλλιέργεια διατηρούσε ένας 62χρονος, που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών   

Patra-xasisofyteia
Με το πρώτο φως της μέρας πήγε να ποτίσει τη μεγάλη χασισοφυτεία που καλλιεργούσε σε έναν αθέατο χώρο κοντά σε ένα εργοστάσιο στην Πάτρα ένας 62χρονος Έλληνας, αλλά δεν αντιλήφθηκε ότι η περιοχή ήταν περικυκλωμένη από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν εντοπίσει την παράνομη καλλιέργεια.

Μόλις ο 62χρονος μπήκε μέσα στον χώρο της φυτείας, ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς οι οποίοι ξερίζωσαν τα συνολικά 74 δενδρύλλια κάνναβης που βρίσκονταν σε πλήρη ανάπτυξη. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν όλα τα σύνεργα που χρησιμοποιούσε για την φροντίδα της φυτείας.

*** Στα χέρια αστυνομικών της Ασφαλείας που έκαναν έρευνα στο σπίτι του στο Μεσολόγγι έπεσε το απόγευμα της Κυριακής ένας 38χρονος, καθώς διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες δύο δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης