Μυστήριο με την ταυτότητα 63χρονου στη Σύρο που σώθηκε από πνιγμό

Μυστήριο με την ταυτότητα 63χρονου στη Σύρο που σώθηκε από πνιγμό

Οι αρχές λένε ότι πρόκειται για το ιστορικό στέλεχος της «17 Νοέμβρη» Παύλο Σερίφη, όμως ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν ήταν ποτέ στο νησί

metamorfosi
Χάρη στην άριστη εκπαίδευση του ναυαγοσώστη που επιτηρούσε την παραλία του Γαλησσά στην Σύρο, σώθηκε από βέβαιο πνιγμό 63χρονος το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο 63χρονος πρώην εργαζόμενος σε νοσοκομείο της Αθήνας χρειάστηκε βοήθεια καθώς έδειξε να χάνει τις αισθήσεις του, αλλά έγινε αμέσως αντιληπτός από τον έμπειρο ναυαγοσώστη, ο οποίος τον έβγαλε από τη θάλασσα τον άνδρα με την βοήθεια δύο ακόμα λουόμενων και του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες. Μάλιστα, φάνηκε να συνέρχεται πριν φτάσει το ασθενοφόρο με το οποίο διακομίστηκε στο νοσοκομείο Σύρου για προληπτικές εξετάσεις και φέρεται να είναι εντελώς καλά.

Οι πληροφορίες από τις αρχές του νησιού λένε ότι ο 63χρονος είναι ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» Παύλος Σερίφης που έκανε διακοπές στο νησί των Κυκλάδων. Ωστόσο ο ίδιος, σε επικοινωνία που είχε με το protothema.gr είπε ότι βρίσκεται στην Αθήνα και δεν είναι αυτός που κινδύνευσε να πνιγεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης