«Αλαλούμ» με το αναβατόριο στην Ακρόπολη: Τελικά... λειτουργεί

«Αλαλούμ» με το αναβατόριο στην Ακρόπολη: Τελικά... λειτουργεί

Η αναζήτηση του εξαρτήματος για την επιδιόρθωση της βλάβης στην εγχώρια αγορά συνεχίστηκε και τελικά απέδωσε καρπούς, σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτισμού

anavatorio_amea_akropoli_ypoyrgeio-gnorize-thumb-large
Λειτουργεί ξανά το αναβατόριο στην Ακρόπολη, που την Τρίτη είχε υποστεί βλάβη για μία ακόμη φορά.

Αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι το απαιτούμενο εξάρτημα για την επισκευή του αναμένεται να «φτάσει» εντός 4 ημερών από τη Γερμανία, τελικά η αναζήτηση στην εγχώρια αγορά απέδωσε καρπούς, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης το υπουργείο Πολιτισμού. 

«Η έρευνα στην εγχώρια αγορά συνεχιζόταν και απέδωσε το κατάλληλο ανταλλακτικό. Το αναβατόριο ετέθη σε λειτουργία, αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες δοκιμές. Εν τω μεταξύ, προχωράει η παραγγελία στη Γερμανία, προκειμένου να υπάρχει δεύτερο ανάλογο εξάρτημα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε παρακάτω τι ανέφερε η προηγούμενη ανακοίνωση του ΥΠΠΟ, που εκδόθηκε σήμερα το πρωί: «Δεδομένου ότι η κατεστραμμένη πλακέτα δεν βρέθηκε στην εγχώρια αγορά, ώστε να αποκατασταθεί η βλάβη στην πλατφόρμα μεταφοράς των αναπηρικών αμαξιδίων, παραγγέλθηκε στη Γερμανία. Εκτιμώμενος χρόνος παραλαβής του εξαρτήματος τέσσερις εργάσιμες μέρες.
Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι το αναβατόριο που εγκαταστάθηκε τον Ιούλιο 2004 ήταν ήδη μεταχειρισμένο. Κατά την τελευταία τετραετία το αναβατόριο δεν έτυχε της αναγκαίας συντήρησης».

anak1
ανασ2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης