Ρόδος: Έσκαβε... τάφο κι έθαβε ηρωίνη και κοκαΐνη για να τις διακινήσει στο νησί

Ρόδος: Έσκαβε... τάφο κι έθαβε ηρωίνη και κοκαΐνη για να τις διακινήσει στο νησί

Ο 37χρονος αλλοδαπός συνελήφθη

astynomia-sillipsi-ena
Έναν αυτοσχέδιο... «τάφο» είχε σκάψει σε μια θαμνώδη αγροτική περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων στη Ρόδο ένας 37χρονος αλλοδαπός, για να θάβει μέσα τις ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης που σκόπευε να διακινήσει στους χρήστες ναρκωτικών του νησιού!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν τον αλλοδαπό να κινείται με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στην περιοχή, τον ακινητοποίησαν για να του κάνουν έλεγχο και του πέρασαν χειροπέδες, καθώς βρήκαν στην κατοχή του δυο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 468,5 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 110,1 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατέσχεσαν και 1.600 ευρώ που είχε ήδη αποκομίσει πουλώντας τον «θάνατο».

Στην εξέλιξη της έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος είχε δημιουργήσει υπαίθριες «καβάντζες» μέσα στους θάμνους και έθαβε το παράνομο εμπόρευμά του για να μην βρεθεί πάνω του. Ο «τάφος» εντοπίστηκε και μέσα βρέθηκαν κρυμμένες ποσότητες ηρωίνης βάρους 198,5 γραμμαρίων και κοκαΐνης βάρους 37 γραμμαρίων, καθώς και ένα δοχείο με πολυκόφτη που έφερε υπολείμματα ηρωίνης. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης