Μονεμβασιά: Τον συνέλαβαν με χασίς και βρήκαν… εννέα καταδίκες!

Μονεμβασιά: Τον συνέλαβαν με χασίς και βρήκαν… εννέα καταδίκες!

Πέντε από αυτές ήταν για κλοπή

Monemvasia-xasis-katadikes
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί του τμήματος Μολάων Λακωνίας, όταν διαπίστωσαν τι… «μπουμπούκι» ήταν ο 30χρονος Έλληνας συνεπιβάτης μιας μοτοσικλέτας με οδηγό έναν 27χρονο αλλοδαπό, που σταμάτησαν για έλεγχο σε κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας.

Και οι δυο συνελήφθησαν, καθώς είχαν πάνω τους ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 93,8 γραμμαρίων. Ωστόσο, από τον έλεγχο στοιχείων που έκαναν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι σε βάρος του Έλληνα εκκρεμούσαν εννέα καταδικαστικές αποφάσεις! Πέντε από αυτές ήταν για κλοπή (του Α΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά για κλοπή, του Β΄ Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, του Δ΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, του Β΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, του Δ΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών).

Επιπλέον, εκκρεμούσαν άλλες τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις, του Β΄ Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για κλοπή από κοινού, του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για κλοπή κατ’ εξακολούθηση, του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για κλοπή κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και του Β΄ Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για απλή σωματική βλάβη και εξύβριση!

Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου που τους άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και διέταξε τον εγκλεισμό του 30χρονου σε σωφρονιστικό κατάστημα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης