Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Λαοπόδης

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Λαοπόδης

Ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Δευτέρας, ο γνωστός συνδικαλιστικής γιατρός Βασίλης Λαοπόδης

laopodis__1_
Tην τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Δευτέρας, ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο γνωστός γιατρός Βασίλης Λαοπόδης.

Επί χρόνια είχε εργαστεί στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου διορίσθηκε στη θέση του προέδρου.

Ο Βασίλης Λαοπόδης κατέγραψε μακρά και σημαντική πορεία και ως στέλεχος της ΠΑΣΚ – Ιατρών, ξεχωρίζοντας για τους κοινωνικούς αγώνες του στο ΕΣΥ.

Τα συλληπητήριά της για τον θάνατο του Βασίλη λαοπόδη εξέφρασε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, με δήλωσή της στην οποία αναφέρει: «Μαχητής της ζωής, οραματιστής, από τους ανθρώπους που θεμελίωσαν το ΕΣΥ. Αγωνίστηκε με πάθος ως γιατρός για τον συνάνθρωπο.Πολύτιμο στέλεχος της παράταξης μας. Τον αποχαιρετούμε με θλίψη. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Θλίψη επικρατεί στον ιατρικό κόσμο, με το ΔΣ της 'Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνα και Πειραιά ΕΙΝΑΠ να εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του αγαπημένου συναδέλφου:
«Ο Βασίλης Λαοπόδης υπηρέτησε επί δεκαετίες ως γιατρός του ΕΣΥ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός και παράλληλα εκλεγόταν συνεχώς στα διάφορα όργανα του συνδικαλιστικού κινήματος, της ΕΙΝΑΠ και της ΟΕΝΓΕ, της οποίας διετέλεσε Πρόεδρος για πάνω από 15 χρόνια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης