Ανήλικες έκαναν αγορές με κλεμμένη κάρτα στον Πύργο

Ανήλικες έκαναν αγορές με κλεμμένη κάρτα στον Πύργο

Οι τρεις νεαρές ηλικίας 17, 17 και 15 χρόνων δεν υπολόγισαν ότι τις κατέγραφαν οι κάμερες ασφαλείας των μαγαζιών κι έτσι εντοπίστηκαν πολύ γρήγορα από αστυνομικούς

kartes12
Τρία ανήλικα κορίτσια βρήκαν ξεκλείδωτο ένα αυτοκίνητο σε μια γειτονιά του Πύργου και «βούτηξαν» από μέσα μια κάρτα ανάληψης, την οποία χρησιμοποίησαν άμεσα, σπεύδοντας να κάνουν ανέπαφες συναλλαγές συνολικής αξίας 99 ευρώ σε διάφορα εμπορικά καταστήματα!

Όμως, οι τρεις νεαρές ηλικίας 17, 17 και 15 χρόνων δεν υπολόγισαν ότι τις κατέγραφαν οι κάμερες ασφαλείας των μαγαζιών κι έτσι εντοπίστηκαν πολύ γρήγορα από αστυνομικούς, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν με την κατηγορία της κλοπής στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, στον οποίο υποβλήθηκε και δικογραφία για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου σε βάρος των γονέων τους.

*** Σε έναν θάλαμο νοσηλείας του νοσοκομείου Μεσολογγίου τρύπωσε ένας 16χρονος και ξάφρισε το κινητό του συνοδού ενός ασθενούς. Όμως, συνελήφθη πριν προλάβει να διαφύγει από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του τοπικού τμήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ σε βάρος των γονιών του σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης