Λύσεις για να αυξήσεις τις κρατήσεις σου στο Airbnb Plus

AIRBNB-PLUS

Tips για τη νέα premium επιλογή που απευθύνεται σε απαιτητικούς επισκέπτες, και «προκαλεί» τους διαχειριστές των καταλυμάτων να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν

Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα γνώρισε μια πρωτοφανή ανάπτυξη στον τουρισμό. Από το 2008 ο αριθμός των τουριστών διπλασιάστηκε και έκτοτε όλο και περισσότεροι τουρίστες κλείνουν τις διανυκτερεύσεις τους όχι μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων, αλλά μέσα από τις πλατφόρμες τύπου Airbnb. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η συμβουλευτική Grand Thornton για λογαριασμό της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, στην Ελλάδα προσφέρονται σήμερα περίπου 70.000 καταλύματα μέσα από τις πλατφόρμες αυτές.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχουν αρχίσει να ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια παρόμοιου τύπου startups. To Airbnb Plus, είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Πρόκειται για μια νέα premium επιλογή που απευθύνεται σε απαιτητικούς επισκέπτες, προσφέροντας υψηλότερη ποιότητα φιλοξενίας και «προκαλώντας» τους διαχειριστές των καταλυμάτων να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Σκεφτείτε ένα σπίτι το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, διευκολύνει την καθημερινότητα του ιδιοκτήτη και του φιλοξενούμενου και παρέχεται στην πλατφόρμα Airbnb Plus για όσους θέλουν να περάσουν χρόνο ξεκούρασης στα σημεία της Ελλάδος.

Σε αυτό το πλαίσιο η Κωτσόβολος προτείνει εύκολες και γρήγορες συμβουλές προκειμένου να βοηθήσει όλους όσοι διαθέτουν μια οικία προς φιλοξενία μέσω Airbnb, να αυξήσουν το Ratings του καταλύματος τους, να ανέβουν επίπεδο στο Airbnb Plus και κατ' επέκταση να αυξήσουν το μηνιαίο εισόδημά τους.

Ενδεικτικά στο κανάλι του Κωτσόβολου στο YouTube μπορεί κανείς να παρακολουθήσει πώς μπορεί να δημιουργήσει έναν χώρο που θα προσελκύσει τους επισκέπτες που του αναλογεί με:

- Αυτόματη κλειδαριά που ελέγχεται και απομακρυσμένα  για να δίνεται πρόσβαση στους επισκέπτες

- Λύσεις για το χώρο της κουζίνας όπως premium συσκευές εντοιχισμού, συσκευές για ροφήματα, συσκευές για όλα τα είδη καφέ και άλλες premium λύσεις για μικροσυσκευές.

- Λύσεις για ένα premium σαλόνι για το κατάλυμα που προσφέρει gaming κονσόλες, high end τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίες αλλά και συστήματα ήχου όπως sound bars.

- Ρομποτικές σκούπες για να έχετε πάντα το κατάλυμα σας καθαρό χωρίς να χρειαστεί να βρίσκεται ο ιδιοκτήτης εκεί -μειώνοντας έτσι το κόστος καθαρισμού και αυξάνοντας τα έσοδα.

- Premium λύσεις καθαριότητας όπως σκούπες stick, είδη και αξεσουάρ σιδερώματος

- Λύσεις για καλύτερη ατμόσφαιρα στο κατάλυμα όπως ιονιστές και αφυγραντήρες.

Επιπλέον, στον ειδικό κατάλογο 132 σελίδων που θα βρείτε στα 95 καταστήματα Κωτσόβολος ή εδώ, μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να  μελετήσει συμβουλές και να ενημερωθεί για τα προιόντα που θα τον βοηθήσουν ώστε να αναβαθμίσουν το κατάλυμά τους σε Airbnb Plus και να αυξήσουν το εισόδημά τους. 

Try Me Bonus: Σας ξεναγούμε στο περίπτερό μας στην 1η Athens Real Estate Expo

ΣΧΟΛΙΑ (1)

---

πεταμένα λεφτά...

X

exactly

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

asoee0

Πέτσας: Οι πολίτες θέλουν ανοιχτά Πανεπιστήμια, ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται ξανά με τους μπαχαλάκηδες - Φίλης στον ΘΕΜΑ 104,6: Να γίνουν εκκαθαρίσεις στα πανεπιστήμια αλλά να είναι ανοιχτά - Η αστυνομία θα μπεί ξανά σε ΑΣΟΕΕ και Πολυτεχνείο αν γίνουν ορμητήρια μπαχαλάκηδων - Στο σχέδιο η νέα ομάδα ΔΕΛΤΑ με εντολή για συλλήψεις και ο συντονισμός με δύο drones και ένα ελικόπτερο

8