Θήβα: Μετέφεραν ecstasy, κοκαΐνη και τρία κιλά χασίς

Θήβα: Μετέφεραν ecstasy, κοκαΐνη και τρία κιλά χασίς

Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια Θηβών

oximaelas
Δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του το φορτίο με τα ναρκωτικά για κάθε… γούστο που μετέφεραν κρυμμένα στο πορτ μπαγκάζ του Ι.Χ. αυτοκινήτου τους τρεις Έλληνες, με σκοπό να τα «σπρώξουν» σε χρήστες της Λιβαδειάς και της Θήβας.

Οι αστυνομικοί της Ο.Ε.Π.Τ.Α. εντόπισαν αργά το βράδυ της Παρασκευής το ύποπτο όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες ηλικίας 30, 35 και 30 χρόνων να κινείται επί της νέας εθνικής οδού Αθηνών– Λαμίας και το ακινητοποίησαν για να κάνουν έλεγχο.

Η έρευνα έβγαλε «λαβράκι», καθώς στον χώρο αποσκευών βρέθηκε το παράνομο εμπόρευμα. Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν έξι συσκευασίες με τρία κιλά και 91 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 52 γραμμάρια κοκαΐνης σε μορφή «βράχου» και 105 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης MDMA σε κρυσταλλική μορφή, τύπου ecstasy!

Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια Θηβών που διενεργεί προανάκριση και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο και τρία κινητά που βρέθηκαν στην κατοχή τους.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης