Λάρισα: Οικιακή βοηθός ξάφριζε τους εργοδότες της

Λάρισα: Οικιακή βοηθός ξάφριζε τους εργοδότες της

Η 50χρονη Ελληνίδα, αλλά εκτός από τα δωμάτια «καθάριζε» και τα μετρητά και τα τιμαλφή των εργοδοτών

astynomia-gynaika-ena
Τρεις μήνες εργαζόταν ως οικιακή βοηθός σε ένα σπίτι στη Λάρισα μία 50χρονη Ελληνίδα, αλλά εκτός από τα δωμάτια «καθάριζε» και τα μετρητά και τα τιμαλφή των εργοδοτών της! Μάλιστα, πούλησε διάφορα από τα κλεμμένα χρυσαφικά στον ιδιοκτήτη ενός χρυσοχοείου.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού υποψιάστηκαν αμέσως την γυναίκα που είχαν προσλάβει για να τους βοηθάει, όταν διαπίστωσαν πως οι οικονομίες τους και ό,τι πολύτιμο διέθεταν είχαν κάνει φτερά. Έτσι, την κατήγγειλαν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή της μία χρυσή λίρα που προερχόταν από τα κλοπιμαία κι έτσι της έβαλαν χειροπέδες.

Η 50χρονη «μακρυχέρα» οικιακή βοηθός, που είχε ήδη ξοδέψει τα χρήματα που είχε κλέψει, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενη για διακεκριμένη κλοπή, ενώ σε βάρος του χρυσοχόου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

***Άλλες δυο περιπτώσεις κλοπής που έγιναν σε καταστήματα στη Ρόδο εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς του τμήματος Ιαλυσού και οι δράστες συνελήφθησαν. Στην πρώτη περίπτωση, ένας 27χρονος αλλοδαπός έκλεψε διάφορα αντικείμενα και προϊόντα προσωπικής περιποίησης από μια επιχείρηση, ενώ στη δεύτερη μια 66χρονη Ελληνίδα ξάφρισε χρήματα από το ταμείο ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης