Βόλος: Πέθανε όταν έμαθε ότι εξαπάτησαν την γυναίκα του!

Βόλος: Πέθανε όταν έμαθε ότι εξαπάτησαν την γυναίκα του!

Η ηλικιωμένη παρέδωσε όλες τις οικονομίες της οικογένειάς της σε απατεώνες που ισχυρίστηκαν ότι η κόρη της θα πήγαινε στη φυλακή επειδή προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο

ekab-eparxia
Τραγική κατάληξη είχε ένα περιστατικό απάτης στον Βόλο, όπου μια ηλικιωμένη παρέδωσε όλες τις οικονομίες της οικογένειάς της σε απατεώνες που ισχυρίστηκαν ότι η κόρη της θα πήγαινε στη φυλακή επειδή προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο. Μόλις ο σύζυγός της έμαθε πως είχαν μείνει πανί με πανί, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και ξεψύχησε!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο, όταν οι άγνωστοι απατεώνες τηλεφώνησαν στην ηλικιωμένη και έβαλαν μια γυναίκα να παριστάνει την κόρη της και να της ζητάει κλαίγοντας να πληρώσει για να μην μπλέξει σε νομικές περιπέτειες και αποζημιώσεις. Η τρομοκρατημένη μητέρα πείστηκε ότι μιλούσε με το παιδί της και προθυμοποιήθηκε να πληρώσει ό,τι είχε και δεν είχε για να το σώσει.

Οι απατεώνες της έκλεισαν ραντεβού σε κεντρικό σημείο της πόλης, όπου τους παρέδωσε 5.500 ευρώ τα οποία ο «εισπράκτορας» πήρε και εξαφανίστηκε. Όταν γύρισε στο σπίτι, επικοινώνησε με την κόρη της και, όταν κατάλαβε ότι την είχαν εξαπατήσει, ενημέρωσε τον σύζυγό της. Όμως, το σοκ για τον άτυχο άνδρα αποδείχθηκε μοιραίο, καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ερευνούν για να εντοπίσουν τους δράστες της θανατηφόρας απάτης, που δεν ήταν η μόνη. Την Τρίτη, άλλη μια ηλικιωμένη δέχθηκε τηλεφώνημα από κάποια που νόμιζε πως ήταν η κόρη της, η οποία την ενημέρωσε ανάμεσα σε λυγμούς ότι είχε σκοτώσει ένα παιδάκι με το αυτοκίνητό της. Η ανυποψίαστη γυναίκα δέχθηκε να πληρώσει για να αποφύγει η κόρη της τις συνέπειες και έριξε από το μπαλκόνι του σπιτιού ένα ποσό 2.500- 3.000 ευρώ σε συνεργό των απατεώνων, οι οποίοι οργιάζουν στην πόλη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο τις τελευταίες ημέρες, άγνωστοι έχουν αποπειραθεί να εξαπατήσουν πάνω από 60 Βολιώτες!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης