Εξαρθρώθηκε σπείρα που θα έσπρωχνε 12 κιλά χασίς στη Ρόδο

Εξαρθρώθηκε σπείρα που θα έσπρωχνε 12 κιλά χασίς στη Ρόδο

Η τυχαία έρευνα στην αποσκευή ενός επιβάτη οδήγησε στην εξάρθρωση κυκλώματος

Rodos-xasis
Πέτυχαν... διάνα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, όταν σταμάτησαν για έλεγχο έναν 22χρονο Έλληνα που αποβιβάστηκε στη Ρόδο από το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά, καθώς η έρευνα στην αποσκευή του οδήγησε στην εξάρθρωση κυκλώματος που θα διακινούσε μεγάλη ποσότητα χασίς στο νησί.

Μέσα στην βαλίτσα του νεαρού επιβάτη, βρέθηκαν 11 συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 11 κιλών και 926 γραμμαρίων, τις οποίες ο ίδιος παραδέχθηκε ότι μετέφερε υπό τις οδηγίες ενός 26χρονου για να τις παραδώσει σε άλλα πρόσωπα. Αμέσως οργανώθηκε ελεγχόμενη παράδοση των ναρκωτικών και ο 22χρονος έφτασε υπό την επιτήρηση αστυνομικών στο κατάλυμα όπου θα συναντούσε τους παραλήπτες.

Μόλις εμφανίστηκαν ένας 20χρονος και ένας 19χρονος και παρέλαβαν την βαλίτσα με τα ναρκωτικά, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση, ενώ αναζητείται ο 26χρονος τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης