Μυστήριο με πτώμα που βρέθηκε σε κεντρική πλατεία της Λευκωσίας

Μυστήριο με πτώμα που βρέθηκε σε κεντρική πλατεία της Λευκωσίας

Η σορός του αλλοδαπού έφερε τραύματα από μαχαίρι

peripoliko-kipros
Το πτώμα ενός νεαρού άνδρα εντόπισαν σήμερα τα ξημερώματα στη Πλατεία Σολωμού, στο κέντρο της Λευκωσίας, περαστικοί.


Όπως έγινε αργότερα γνωστό, πρόκειται για αιτητή πολιτικού ασύλου από το Καμερούν. Χθές τα μεσάνυχτα βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο στο οποίο συχνάζουν αλλοδαποί από την Αφρική.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε διαπληκτισμός με άλλους θαμώνες και βγήκαν έξω από το κέντρο για να λύσουν τις διαφορές τους. Η αστυνομία αξιολογεί πληροφορίες για τους δράστες και αναζητεί συγκεκριμένους αλλοδαπούς.

Ο άνδρας, όπως δείχνουν οι πρώτες εξετάσεις της σορού, μαχαιρώθηκε. Η αστυνομία αναζητεί πληροφορίες για τον φόνο, ελέγχοντας το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στη γύρω περιοχή.

Η Πλατεία Σολωμού, αποτελεί σημείο συνάντησης αλλοδαπών εργαζομένων καθώς είναι ο κεντρικός σταθμός αναχώρησης και άφιξης των λεωφορείων.

Για τον φόνο συνελήφθησαν τρεις Νιγηριανοί 36, 30 και 28 ετών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν διάφορες με τον 29χρονο από το Καμερούν, γιατί του είχαν δώσει 450 ευρώ για 5 γραμμάρια κοκαΐνης και δεν τους έδωσε τα ναρκωτικά. Τσακώθηκαν σε νυχτερινό κέντρο και στη συνέχεια ακολούθησαν τον 29χρονο από το Καμερούν έξω από αυτό. Τον χτύπησαν με σπασμένο μπουκάλι μπύρας και ο 29χρονος πέθανε από αιμορραγία από τραύματα στη πλάτη και στα χέρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης