Κινητό «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών το Ι.Χ. 55χρονου στο Σχηματάρι!

Κινητό «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών το Ι.Χ. 55χρονου στο Σχηματάρι!

Ουσίες για όλες τις απαιτήσεις είχε πάνω του και μέσα στο αυτοκίνητό του ο 55χρονος Έλληνας

Thiva-narkwtika
Ουσίες για όλες τις απαιτήσεις είχε πάνω του και μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε, ένας 55χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη στην περιοχή του Σχηματαρίου Βοιωτίας από αστυνομικούς της Ασφαλείας Θηβών, μετά από πληροφορίες ότι είχε μετατρέψει το όχημα σε... κινητό «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών!

Όταν οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο στη νέα εθνική οδό Αθηνών– Λαμίας, βρήκαν κρυμμένη στο εσωτερικό του μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 800 γραμμαρίων, ενώ πάνω στον οδηγό που βρέθηκε με χειροπέδες κατέσχεσαν άλλες δυο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 17,2 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 3,9 γραμμαρίων και άλλη μια με 100 γραμμάρια άγνωστης ουσίας που εστάλη στα εργαστήρια της Αστυνομίας για να εξακριβωθεί η χημική της σύσταση.

Στην κατοχή του 55χρονου, κατασχέθηκαν 300 ευρώ και δυο κινητά και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του σε περιοχή της Μαγνησίας από αστυνομικούς της Ασφαλείας Βόλου, όπου βρέθηκαν ακόμη 342 ναρκωτικά χάπια και μικροποσότητα ηρωίνης, μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατασχέθηκαν ένα καταγραφικό μηχάνημα και μια κάμερα, ένα φυσίγγιο των 9mm, 120 ευρώ και τέσσερα κινητά.

Στο σπίτι συνελήφθη η 56χρονη σύντροφος του κατηγορούμενου, το Ι.Χ. αυτοκίνητο της οποίας χρησιμοποιούσε ο 55χρονος για την μεταφορά των ναρκωτικών και κατασχέθηκε. Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών με κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων, μαζί με τον 55χρονο στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης