«Ψηφιακή διακυβέρνηση & Industry 4.0: Θα κάνει η Ελλάδα το βήμα μπροστά;»

«Ψηφιακή διακυβέρνηση & Industry 4.0: Θα κάνει η Ελλάδα το βήμα μπροστά;»

Συζήτηση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

diakyvernisi
Θα κάνει η Ελλάδα το βήμα μπροστά στην ψηφιακή διακυβέρνηση;

Οι προσπάθειες εκσυγχρονισμού της δημόσιας διοίκησης και των λειτουργιών του κράτους στην Ελλάδα καρκινοβατούν. Καθημερινές είναι οι εικόνες με ουρές στα γκισέ οργανισμών και δημόσιων υπηρεσιών για μια υπογραφή, ένα χαρτόσημο ή μια σφραγίδα.

Τη στιγμή που άλλες χώρες προχωρούν με ταχύτητες φωτός, η Ελλάδα παραμένει ουραγός. Σκεφτείτε ότι για τη δημιουργία μιας επιχείρησης στην Εσθονία χρειάζεται να αφιερώσει κάποιος λίγο χρόνο από τη μέρα του, όταν στη χώρα μας συζητάμε περισσότερα από δέκα χρόνια για το one stop shop!

Συζήτηση, με θέμα "Ψηφιακή διακυβέρνηση & Industry 4.0: Θα κάνει η Ελλάδα το βήμα μπροστά;", διοργανώνει το Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης σήμερα, Τετάρτη, στις 18.30 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206 στον Ταύρο. Κεντρικός ομιλητής είναι ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής Νέας Δημοκρατίας στο Βόρειο τομέα Αθηνών.

Θα μιλήσουν επίσης ο Αλέξανδρος Κωστόπουλος, μέλος διοικούσας επιτροπής και Δ.Σ. του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, ο Γιάννης Μαστρογεωργίου Γενικός Διευθυντής του Ιντιτούτου Δημοκτρατίας "Κωνσταντίνος Καραμανλής" και αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, ο Κυριάκος Πιερρακάκης, Διευθυντής Ερευνών της ΔιαΝΕΟσις, ο Γρηγόρης Σταματόπουλος, Partner και Head of Finance Business Development, Koolmetrix, ο Λεωνίδας Χριστόπουλος, σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και ο Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης Γιάννης Παπαγεωργίου, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό.

Το συντονισμό της συζήτησης θα έχει η Λίνα Παπαδάκη, διευθύντρια Γραφείου Τύπου στο Ποτάμι.

Τετάρτη 8 Μαϊου στις 18.30 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206 στον Ταύρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης