Στον ανακριτή ο 54χρονος για τη σφαίρα στη μικρή Αλεξία

Στον ανακριτή ο 54χρονος για τη σφαίρα στη μικρή Αλεξία

Εις βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σωματική βλάβη - Μάχη για τη ζωή δίνει στο Παίδων το 8χρονο κοριτσάκι

paidwn_ar
Από τις δώδεκα το μεσημέρι απολογείται ενώπιον του ανακριτή  ο 54χρονος, από το όπλο του οποίου έφυγε η σφαίρα που τραυμάτισε το άτυχο κοριτσάκι, την Κυριακή του Πάσχα, στις Θεσπιές Βοιωτίας. Εις βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σωματική βλάβη από τον εισαγγελέα Θηβών. Ο άντρας βρίσκεται στα κρατητήρια της Λιβαδειάς, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο του βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Την ίδια ώρα εξακολουθεί να είναι κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της 8χρονης Αλεξίας που νοσηλεύεται στο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού».

Η μικρή Αλεξία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη καθώς και σε βαθιά καταστολή προκειμένου να αντιμετωπιστεί το εγκεφαλικό οίδημα που έχει προκληθεί συνεπεία του τραύματος στο κρανίο της και της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε γι αυτό.

Δηλώσεις διοικητή νοσ/μείου "Αγλαϊα Κυριακού" για την κατάσταση της 8χρονης Αλεξίας

Κλείσιμο
Η ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου που εκδόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης αναφέρει τα εξής:

«Η ασθενής διανύει το 4ο μετεγχειρητικό 24ωρο μετά από χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης βολίδας όπλου ενδοκρανιακά. Παραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη και βαθιά καταστολή για την αντιμετώπιση μετατραυματικού/μετεγχειρητικού εγκεφαλικού οιδήματος. Η κατάσταση της ασθενούς είναι σταθερή, ωστόσο η μετεγχειρητική της πορεία εξακολουθεί να θεωρείται κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης