Πάνω από δυο κιλά χασίς είχαν δυο αλλοδαποί στην Άρτα

Πάνω από δυο κιλά χασίς είχαν δυο αλλοδαποί στην Άρτα

Τα ύποπτα πέρα-δώθε ενός μοτοποδηλάτου σε σημεία όπου συχνάζουν χρήστες ναρκωτικών στην πόλη τράβηξαν την προσοχή των αστυνομικών

Arta-xasis
Τα ύποπτα πέρα- δώθε ενός μοτοποδηλάτου σε σημεία όπου συχνάζουν χρήστες ναρκωτικών στην περιοχή Φιλοθέη της Άρτας, το βράδυ της Κυριακής, δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που το ακινητοποίησαν για να ελέγξουν τους δυο νεαρούς επιβάτες.

Στην κατοχή των δυο αλλοδαπών ηλικίας 25 και 29 χρόνων βρέθηκαν δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, η μια βάρους ενός κιλού και 100 γραμμαρίων και η άλλη με 1,91 γραμμάριο, οι οποίες κατασχέθηκαν όπως και το μοτοποδήλατο ιδιοκτησίας του 25χρονου, 270 ευρώ και τρία κινητά που είχαν πάνω τους. Αμέσως μετά, ξεκίνησαν έρευνες στα σπίτια και τις ιδιοκτησίες των δραστών με σκύλο ανιχνευτή.

Όταν ερεύνησε ένα αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του 25χρονου, το εκπαιδευμένο τετράποδο ανακάλυψε κρυμμένη ανάμεσα σε θάμνους άλλη μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 30 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ στο σπίτι του 29χρονου ξετρύπωσε άλλες έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 26,34 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης