Τρόμος τα ξημερώματα στον Καρέα - Άγνωστοι έκαψαν αυτοκίνητα και μηχανές

Τρόμος τα ξημερώματα στον Καρέα - Άγνωστοι έκαψαν αυτοκίνητα και μηχανές

Δείτε φωτογραφίες

kammena01
Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον δήμο Βύρωνα και συγκεκριμένα στον Καρέα, από διαδοχικές πυρκαγιές σε ατοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Άγνωστοι, μέσα σε διάστημα περίπου δύο ωρών, έβαλαν φωτιές σε δύο αυτοκίνητα και τρεις μοτοσικλέτες. Τα οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι, έχοντας μαζί τους μπουκάλια βενζίνης, έβρισκαν τα πλαστικά μέρη των οχημάτων και στην συνέχεια τους έριχναν την βενζίνη και τους έβαζαν φωτιά.  
kammena02
kammena03

Τα οχήματα βρίσκονταν παρκαρισμένα σε διαφορετικούς δρόμους.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία στη 1:54 κλήθηκαν να σβήσουν πυρκαγιά σε σταθμευμένο όχημα επι της οδού Λεωφόρου Αγίου Ιωάννη 73, στην συνέχεια στις 3:32 κλήθηκαν εκ νέου προκειμένου να σβήσουν πυρκαγιά σε οχήματα στην Ελλήνων Αξιωματικών και Σουλιωτών και συγκεκριμένα τρεις μοτοσυκλέτες και ένα αυτοκίνητο.

Κλείσιμο
Να σημειωθεί πως στα καμένα οχήματα της επιθέσεως στον Καρέα, υπάρχει και ένα ενός στενού συνεργάτη του Κυριακού Μητσοτάκη χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαριστεί έαν οι επιθέσεις  είχαν στόχο συγκεκριμένους ανθρώπους ή ήταν τυχαίες.
kammena04
kammena05
kammena06




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης