Εξιχνιάστηκαν 22 κλοπές σε Στερεά, Θεσσαλία και Ήπειρο

Εξιχνιάστηκαν 22 κλοπές σε Στερεά, Θεσσαλία και Ήπειρο

Υπολογίζεται ότι από τις 11 τετελεσμένες κλοπές οι δράστες είχαν αποκομίσει όφελος άνω των 48.000 ευρώ - Ταυτοποιήθηκαν εννέα μέλλη της συμμορίας

4775566
Δεν είχε... γεωγραφικά όρια η δράση μιας σπείρας διαρρηκτών που χτυπούσαν τουλάχιστον από τον Ιούνιο του 2017 σε περιοχές των νομών Λάρισας, Καρδίτσας, Φθιώτιδας και Ιωαννίνων, όπου είχαν διαπράξει συνολικά 11 κλοπές και άλλες τόσες απόπειρες!

Μετά από πολύμηνες έρευνες, οι αστυνομικοί του τμήματος Ελασσόνας εξιχνίασαν τη δράση της εγκληματικής ομάδας και ταυτοποίησαν τα εννέα μέλη της ηλικίας 20 ως 46 χρόνων που, προσποιούνταν τους πλανόδιους πωλητές ή τους γνωστούς συγγενικών προσώπων και έμπαιναν σε σπίτια όπου έκλεβαν χρήματα και τιμαλφή.

Μάλιστα, υπολογίζεται ότι από τις 11 τετελεσμένες κλοπές, είχαν αποκομίσει όφελος άνω των 48.000 ευρώ! Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για σύσταση εγκληματικής ομάδας και διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και η προανάκριση συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης