Θεσσαλονίκη: 60χρονος καλλιεργούσε χασισοφυτεία με 300 δενδρύλλια στην αυλή του

Θεσσαλονίκη: 60χρονος καλλιεργούσε χασισοφυτεία με 300 δενδρύλλια στην αυλή του

Οι αστυνομικοί  ξερίζωσαν και κατέσχεσαν τα δενδρύλλια και πέρασαν χειροπέδες στον 60χρονο 

Kilkis-xasisofyteia
Σε φυτώριο για την καλλιέργεια κάνναβης είχε μετατρέψει την αυλή του σπιτιού του στην περιοχή του Ξηροπόταμου Θεσσαλονίκης ένας 64χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε φυτέψει ούτε λίγο ούτε πολύ... 301 δενδρύλλια κάνναβης!

Όμως, οι πληροφορίες για τις κρυφές «δουλειές» του έφτασαν στο κοντινό Κιλκίς!

Οι αστυνομικοί της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών έφτασαν στην περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι του 64χρονου, έκαναν έρευνα και βρήκαν την χασισοφυτεία στην αυλή. Ξερίζωσαν και κατέσχεσαν τα δενδρύλλια και πέρασαν χειροπέδες στον δράστη, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

*** Στη Θεσσαλονίκη, έγινε επιχείρηση και από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Δράμας, οι οποίοι συνέλαβαν έναν 31χρονο Έλληνα μετά από έρευνα που έκαναν στο σπίτι του όπου βρήκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 199 γραμμαρίων και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές. Μάλιστα, ο νεαρός φαίνεται ότι είχε πλούσια κέρδη από τις πωλήσεις χασίς, καθώς στην κατοχή του κατασχέθηκαν 1.460 ευρώ. Και αυτός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης