Πορεία εκπαιδευτικών στη Βουλή για το νομοσχέδιο Γαβρόγλου

syllalitirio01

Οι καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που πραγματοποιούν 24ωρη απεργία διαφωνούν με το νομοσχέδιο Γαβρόγλου

Πορεία στη Βουλή πραγματοποιούν αυτή την ώρα καθηγητές γυμνασίων-λυκείων που διαφωνούν με τις προβλέψεις του νομοσχεδίου Γαβρόγλου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και το Λύκειο.

Μαζί με τους εκπαιδευτικούς, πορεία πραγματοποιούν και μαθητές που διαφωνούν με τα σχέδια του υπουργείου Παιδείας.
Πορεία εκπαιδευτικών στη Βουλή για το νομοσχέδιο Γαβρόγλου


Σύμφωνα με την ΟΛΜΕ, με το νέο σχέδιο υποβαθμίζεται περαιτέρω η γενική παιδεία και οι εγκύκλιες γνώσεις στην Γ Λυκείου, με τη μείωση της διδασκαλίας βασικών γνωστικών αντικειμένων και υπονομεύεται ο παιδαγωγικός χαρακτήρας του Λυκείου.

Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Σταδίου ενώ συλλαλητήρια είναι προγραμματισμένα για σήμερα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.
syllalitirio02
syllalitirio03
syllalitirio05
syllalitirio04

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

var8olomaios-2-thumb-large

«Προσφέρουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για την πανορθόδοξον ενότητα και συνεργασία», τόνισε ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην Αθωνιάδα Ακαδημία - Έγινε δεκτός στη Σκήτη του Αγίου Ανδρέα από τον ηγούμενο Βατοπεδίου Εφραίμ - Επισκέφθηκε και το κονάκι της μονής Εσφιγμένου στις Καρυές

panraf0_2

«Μόλις ενημερώθηκα από τον υπουργό ότι τελείωσαν τα διαδικαστικά για την μετάβαση του παιδιού στη Βοστώνη, όλα πήγαν καλά» είπε, έπειτα από συνάντηση με τον υπουργό Υγείας, ο πατέρας του 18 μηνών αγοριού, που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία - Κικίλιας: Είχα υποσχεθεί στους γονείς του παιδιού ότι, σε ανθρώπινο επίπεδο θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν

89